• page_head_bg

2 ing 1 njero ruangan

2 ing 1 njero ruangan

Katrangan singkat:

2 in 1 beachflag pole kit, ukuran cilikpantaiflaggsistem karo kinerja biaya dhuwur.Iku ndhukung lorogendera wuluwangun lanbendera tetesan air matawangun dening kutub set padha.Ora mung digunakake kanggo njero ruangan nanging uga apik banget kanggo diselehake ing ngarep toko lan pasar kanggo pariwara ing dalan dhuwur minangka gendera sementara.

Aplikasi:Forecourts, ngarep toko, pameran, acara njero ruangan utawa ruangan.


Detail Produk

Tag produk

Kutub serat padhet iki kanthi sarung nilon sing dikuatake kalebu rong bagean, dhuwur tampilan minangka wangun wulu yaiku 2m lan dhuwur tampilan minangka bendera bentuk tetesan mata yaiku 1.8m.Ukurane pas banget kanggo panggunaan njero ruangan kaya supermarket, pariwara pasar utawa diselehake ing njaba toko.

Basis standar kanggo sistem tiang bendera 2 ing 1 iki yaiku basa logam kanthi ukuran 31x21cm

Bobot entheng lan portabel, gampang diatur lan dicopot, grapyak banget kanggo pangguna anyar.

Saben set dilengkapi tas mawa Non woven, dawane kurang saka 1.2m, cocok kanggo palet Eropa

Kaluwihan

(1) Kutub sing padha cocog karo spanduk sayap lan spanduk tetesan banyu

(2) Serat dikiataken sarung nilon / kutub serat padhet, biaya murah nanging kinerja dhuwur

(3) Kit lengkap kalebu pole / basa logam / tas mawa, portabel lan entheng

INDOOR-2IN1-BEACH-FALA-BANNER

Spesifikasi

Kode barang wujud Ukuran tampilan Ukuran spanduk GW (mung hardware)
IDR-B Wulu/swiwi 2m 1.65mx 0.5m 1 kg
tetesan eluh 1,8m 1,5mx 0,45m. 2,6 kg

  • Sadurunge:
  • Sabanjure: