• page_head_bg

stand tampilan 3D

  • Tower Banner

    Banner Menara

    Spanduk menara minangka bentuk piramida terbalik kanthi 3 sisi tampilan.Bentuk sing dhuwur lan unik mesthi bakal nggawe sampeyan metu saka pertunjukan utawa acara.3 desain beda utawa kabeh padha bisa gumantung saka kabutuhan.

  • Tornado banner

    Spanduk Tornado

    Spanduk tornado dijenengi miturut bentuke, spanduk tampilan silinder 3D.Ora kaya spanduk Burgundy utawa spanduk lantern, spanduk tornado minangka grafis sing ora ana gangguan.Bisa muter ing angin.Panggunaan njero ruangan utawa ruangan kayata pameran, pameran dagang, pusat perbelanjaan dll.

  • Toblerone Banner

    Banner Toblerone

    Spanduk Toblerone dijenengi sakwise coklat amarga padha duwe wangun sing padha.Kanthi gabungan 3 spanduk vertikal, sampeyan bisa duwe area sing bisa dicithak luwih gedhe.Uga bisa digunakake minangka spanduk horisontal.Sampeyan bisa nggunakake ing macem-macem kesempatan yen perlu, sing bisa ngirit biaya lan wektu.Loro-lorone wangun gampang kanggo ngganti grafis.

  • Pyramid Banner

    Spanduk Piramida

    banner Pyramid, punika 4 Sided portalble banner stands, pilihan apik kanggo sampeyan nyetel tampilan cepet ing acara.Kanthi wangun seger lan impact multi arah, iku babar blas nggawe sampeyan ngadeg metu.Iku mbukak kaya payung.Gampang kanggo nyetel lan njupuk mudhun.Sampeyan mung bisa ngganti grafis kanthi gampang yen pesen sampeyan diganti.Desain asli saka wzrods.

  • Pop Up Vertical Banner

    Spanduk Vertikal Pop Up

    Spanduk vertikal pop munggah yaiku A-Frame Structure.Gampang kanggo nggunakake, melu, nyimpen lan transportasi.Model spanduk pop munggah liyane sing cocog karo kabutuhan sampeyan.Iki digunakake kanthi wiyar ing lapangan golf, festival musim panas, taman, teras lan acara pantai lan kegiatan liyane.Kang digawe kanggo ruangan, iku tahan, aman, hotspot lan cocok kanggo tampilan marketing.

  • Pop Up Bean Banner

    Spanduk Kacang Pop Up

    Spanduk kacang, dijenengi kanthi bentuk oval, uga dikenal minangkaSpanduk A-Frame Pop Up , Spanduk Pop Out njabas utawaSpanduk Sideline, minangka tandha spanduk pariwara pariwara portabel, entheng lan trep sing bisa disetel lan dicopot sajrone telung puluh detik.Grafis sisi loro nyedhiyakake eksposur maksimal.Apik banget kanggo acara olah raga, promosi, pameran dagang, lan papan petunjuk arah.

  • Lantern Banner

    Banner Lantern

    Flame banner, uga dikenal minangkaBanner Lanterns, yaiku solusi tampilan njero ruangan lan ruangan merek inovatif, bisa dicithak ing 3 sisi, luwih akeh papan kanggo pangiriman pesen tinimbang panji tradisional, gerakan puteran nggawe tampilan 360 ° ing angin, pesen sampeyan bisa dideleng saka arah apa wae.Gampang kanggo ngumpul lan katon banget.

  • Half Moon Banner

    Spanduk Setengah Bulan

    Spanduk setengah bulan entheng lan hotspot, bisa digunakake ing njero ruangan utawa ruangan, padha karo spanduk pop metu utawa spanduk Sideline A-frame, pilihan sing apik kanggo sampeyan nyetel tampilan kanthi cepet ing acara kasebut.Bisa diatur kanthi gampang sajrone sawetara menit lan dikemas kanthi ukuran cilik.Sampeyan mung bisa ngganti grafis yen pesen diganti.bisa digunakake minangka tampilan siji utawa pindho sisi.

  • Foldable Vertical Square

    Kotak vertikal sing bisa dilipat

    Kothak vertikal sing bisa dilipat yaiku konsep sing padhakothak horisontal lipat, pilihan liyane sing luar biasa kanggo setelan acara sampeyan.Gampang kanggo lempitan, nyimpen lan transportasi.Digunakake ing macem-macem kursus, festival musim panas, lan promosi acara utawa kegiatan liyane.

12Sabanjure >>> Kaca 1 / 2