• page_head_bg

Sistem 4 in 1

Sistem 4 in 1

Katrangan singkat:

Sistem pole beachflags 4 ing 1 minangka produk paten kita lan dirancang dening WZRODS ing saindenging jagad ing taun 2008, sing bisa ndhukung 4 macem-macem wujud gendera populer (fulu, gendera,spanduk mabur,gendera sirip hiulangendéra persegi panjang) dening siji cagak gendera padha.Gampang kanggo mindhah lan ngontrol saham kanggo ketemu pesenan urgent klien, nyilikake persediaan lan papan Simpenan.Salah sawijining produk sing paling populer.

Aplikasi:Ing njaba ruangan kanggo promosi, pemasaran, panji-panji kanggo acara olahraga utawa kegiatan sing nyenengake.


Detail Produk

Tag produk

Saben set sistem kutub 4in1 dilengkapi kutub tip lan kutub lengen sing fleksibel.

Tip fleksibel kanggo spanduk wulu, spanduk teardrop lan spanduk hiu sing nuduhake kutub sing padha

Cagak lengen kanggo spanduk Rectangular, sing nuduhake kutub ngisor sing padha kajaba kutub tip

Dadi mung siji set cagak nanging bisa digunakake kanggo gendéra sing paling populer, sampeyan ora perlu nyedhiyakake kanggo saben jinis cagak spanduk, tegese ngirit investasi lan ruang saham.Kutub bendera pantai iki minangka salah sawijining desain sing paling populer.

Flagpoles digawe saka komposit karbon, menehi tingkat kateguhan, kekuatan lan keluwesan sing luwih dhuwur dibandhingake karo aluminium utawa fiberglass.

Kaluwihan

(1) Diwiwiti dirancang dening WZRODS ing saindenging jagad lan Paten ing China

(2) Super gampang kanggo ngumpul lan ngganti wujud

(3) Gampang ngontrol saham, ngirit investasi lan papan

(4) Saben set dilengkapi actas arry, entheng lan portabel

(5) Jembar sakadhasarkasedhiya kanggo cocog aplikasi beda

4-in-1-system

Spesifikasi

Kode Barang Ukuran Wujud wulu Wangun teardrop Bentuk sirip hiu Wangun persegi dowo GW saben set Panjang packing
Dhuwur tampilan Ukuran gendera Dhuwur tampilan Ukuran gendera Dhuwur tampilan Ukuran gendera Dhuwur tampilan Ukuran gendera
FOS S 2,7m 2.2*0.7m 2,5m 1.92*0.7m 2,5m 2.2*0.6m 2,2m 1.6*0.7m 0,9 kg 114 cm
FOM M 3,8m 3.2*0.7m 3,5m 3.2*0.9m 3,6m 3.0*0.9m 2,9m 2,5*0,7m 1,2 kg 156m
FOL L 5,2m 4.2*0.7m 4,8m 3.7*1.1m 5,0m 4.0*1.2m 4,3m 3.3*0.7m 1,5 kg 156 cm

Golekpilihan dhasarutawa liyane gendera liyane &stand tampilan


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • PRODUK HOT-SALE

    Quality First, Safety Dijamin