• page_head_bg

4 in 1 Water Base

4 in 1 Water Base

Katrangan singkat:

Basis banyu 4 ing 1 diwiwiti dening Wzrods ing saindenging jagad ing 2020. 4 aplikasi beda ing 1basis banyu isi.Digawe saka HDPE, Bobot maksimal 20kg sawise diisi banyu, Gampang dipindhah nganggo roda opsional

As Tandha dalan: Nahan panel komposit aluminium awet (ukuran A1, ketebalan 4-5mm)

As Pangkalan tiang bendera: Digunakake piyambak minangkapangkalan genderautawa digabungake karoX pangkalan or piring dhasar logam.

As Tandha ayunanutawa Poster Swinger, Ukuran Panel A1 (594*841mm), rangka tabung direkayasa, ukuran kemasan cilik

AsStand kain: Kain sarung bantal.Bingkai dilapisi bubuk.Ukuran tampilan 70*120cm

 


Detail Produk

Tag produk

Desain asli kita wiwit taun 2020, Base Water Molded pertama ing donya bisa nyukupi 4 aplikasi.Minangka anggota novel saka kulawarga basis banyu kita, dhasar banyu 4in1 nahan desain klasik kita (bisa ditumpuk / kombinasi karo basis salib), uga bisa dadi dhasar tandha tandha.

Minangka basis kutub gendera biasa, bisa digunakake karo kumparan minangka basis gendera individu utawa minangka bobot tambahan kanggo flag X basa utawa piring basa logam kanggo stabilitas luwih.

Minangka basis tandha footpath, 4-5mm ACM blade (aluminium komposit panel) ukuran A1 (594*841mm) disaranake.Tandha Area grafis: W: 594mm x H: 800mm ing loro-lorone

Minangka tandha ayunan, pigura tabung logam sing kuat kanthi lapisan bubuk, dawa tabung direkayasa lan dikempalken ing dhasar banyu ing kothak sing padha supaya gampang diangkut.Ukuran panel: A1 (594*841mm).

Minangka stand kain, kain sarung bantal sing bisa diganti.Ukuran standar pigura tabung logam padha karo tandha ayunan, ukuran tampilan 70 * 120cm.Dhuwur pigura logam bisa disesuaikan.

Kaluwihan

4 aplikasi beda ing 1 basa banyu, diwiwiti dening WZRODS ing saindenging jagad

Gampang ngalih lan ngontrol saham sampeyan, ngirit investasi lan ruang saham.

pigura logam dikempalken karo basa banyu ing karton padha kanggo transportasi gampang

Water base stackable kanggo bobot luwih abot

HDPE tahan UV, sampurna kanggo panggunaan ruangan jangka panjang

Roda ing sisih ngisor bisa mbantu sampeyan mindhah kanthi gampang

Lampu sorot LED sing ditrapake kanggo madhangi tandha sampeyan ing peteng

4IN1-Water-Base-z

Spesifikasi

Kode Barang jeneng Tampilan Appr.GW
DW-60 Water base / tandha footpath 59x80 cm 2,5 kg
DW-61 Tandha ayunan 59x84 cm 6,5 kg
Dw-62 kain Ngadeg 70x120cm 6,5 kg

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • PRODUK HOT-SALE

    Quality First, Safety Dijamin