• page_head_bg

Babagan awake dhewe

logo--brand

SPESIFIKASI BANNER POLE

Wiwit 2005

Weihai Wisezone Outdoor Equipment Co., Ltd. (Weihai Wisezone Display Equipment Co., Ltd.) minangka perusahaan manufaktur sing mapan kanthi pengalaman 17 taun, khusus ing industri iklan visual kanggo tiang gendera / spanduk & peralatan tampilan portabel.

Pionir

Dadi pimpinan ing industri kutub spanduk kanthi ngembangake produk inovatif.

Nilai

Kanggo nggawe nilai produk kanggo klien lan nulung karyawan supaya bisa mandhiri.

Nuduhake

Kanggo seneng sukses lan wutah karo klien, karyawan lan supplier.

Apa We Do

Weihai Wisezone minangka perusahaan pertama ing China sing nggunakake bahan komposit karbon kanggo nggawe cagak spanduk mabur wiwit taun 2005. Ora dadi produser spanduk mabur pisanan ing donya, nanging kita wis nambah luwih apik tinimbang sing asli lan nggawe industri spanduk komposit karbon. cagak kanggo China lan minangka salah siji saka industri utama Standard produsen kanggo komposit karbon / fiberglass kutub banner.

Kanthi semangat kanggo inovasi, tim R&D kita terus ngembangake produk anyar saben taun.Kita duwe luwih saka 10 barang sing dipatenake kaya multi-fungsidhasar banyu,Sistem tiang bendera 4in1, gendéra dalan ranselsing wis dadi barang populer ing saindenging jagad lan diikuti dening wong liya.

Kita uga nampa panjalukan individu lan ngrancang produk OEM / ODM kanggo sampeyan khusus.

Kita peduli karo lingkungan lan karyawan, lulus Audit Etika lan anggota SEDEX

We makarya karo paling saka perusahaan printing flag anjog, tampilan lan pratandha importers / distributor ing 70 countires donya.

Pengin langsung kerja sama karo pabrikan sing dipercaya?pls aran free hubungi kita, Wzrods tau supaya sampeyan mudhun.

Kenapa Kita

/news/

Kita terus-terusan nggarap produksi kita dening Lean Management, sing bisa ngidini produksi kita dadi fleksibel banget ing wektu sing cendhak, 12000pcs kutub ing 12 dina.

/news/

Penak, bobot entheng lan kekuatan dhuwur minangka fitur cagak gendéra komposit karbon.Garansi 3 taun kanggo kabeh kutub standar kita, sing wis kabukten bisa urip ing ngisorTes kacepetan angin 160km/jing Lab Angin Tunnel Italia.

exhibition-(3)

Kualitas emas, wektu timbal sing cendhak, rega sing cukup, produk sing ramah lingkungan lan inovasi ndadekake kita dadi pimpinan ing industri iki.perusahaan Printing anjog ing donya, merek lan importir tandha;distributor peralatan tampilan milih kanggo bisa karo kita.

Where wzrods stands, ngendi apik tenan mengkono!