• page_head_bg

Spanduk Arch

Spanduk Arch

Katrangan singkat:

Spanduk Arch, alternatif apik kanggo pop-up banner utawa Sideline A-pigura, iku luwih ekonomi, simplistic, entheng, temtunipun liyane apik hotspot pilihan spanduk ruangan kanggo sampeyan nyetel tampilan cepet ing acara.Grafis bisa diganti kanthi gampang, ukuran kemasan sing luwih cilik.Sing cocog kanggo digunakake ing acara olahraga, arena, konser, festival lsp.

Aplikasi: acara olah raga, arena, konser, festival utawa kanggo narik kawigaten ing etalase apa wae.


Detail Produk

Tag produk

Spanduk Arch, alternatif sing apik kanggo spanduk pop-up nanging bobote luwih entheng lan ukuran paket luwih cilik.iku luwih ekonomi, mesthi pilihan liyane apik kanggo sampeyan nyetel tampilan cepet ing acara.Bisa diatur kanthi gampang sajrone sawetara menit.Lan sampeyan mung bisa ngganti grafis yen pesen diganti.

Kaluwihan

(1) Dirancang dening WZRODS ing saindenging jagad

(2) Ukuran kemasan sing cilik banget, portabel lan entheng

(3) Gampang diatur kanthi mung ngusapake kutub liwat kanthong grafis

(4) Grafik bisa gampang diganti

(5) Kutub komposit sing awet lan fleksibel lan tas mawa kalebu

(6) Bobot tambahan sing ditrapake (pasak, kantong banyu, lsp.)

ARCH-BANNER

Spesifikasi

Kode barang Ukuran tampilan Panjang packing
BYYY-984 2.0*1.0m 1,5m

  • Sadurunge:
  • Sabanjure: