• page_head_bg

Papan Backapck

Papan Backapck

Katrangan singkat:

Papan ransel lumampah, uga dikenal minangka iklan papan reklame Manungsa, minangka cara pariwara sing paling larang lan terjangkau.Intine yaiku grafis dicithak ing vinyl sing nempel ing papan busa, dudu kain.Gampang kanggo gawé utawa diganti karo biaya murah.

Tas ransel iklan iki bebas tangan, entheng lan portabel, papan 59x42cm diunggahake ing ndhuwur sirah, nampilake poster sing bisa diganti ing ngarep lan mburi, njamin kabeh wong bisa ndeleng pesen sing beda, cocog kanggo promosi jangka pendek.

Aplikasi:Iklan Indoor & Outdoor, Pameran, Pameran, Acara, Pameran, Promosi, Pernikahan, Pesta, Konser lsp.


Detail Produk

Tag produk

Panel mburi 3D-umpluk sing dicetak entheng kanthi bantal lan desain saluran aliran udara, Tali sing bisa diatur, iki njamin sing nganggo nyaman;duwe kanthong sisih lan kompartemen mburi kanggo nyekeli wedang utawa marketing flyers, ninggalake kiwane karo tangan free.

Pole aluminium entheng lan kuwat minangka struktur, dawa pole padha tas ransel, dikempalken ing karton padha.

Graphic bisa gampang dibusak utawa diganti , Printing ukuran: H59 x W42cm minangka disaranake.

Tampilan ransel papan reklame manungsa iki minangka alat pemasaran sing efektif kanggo entuk merek kanthi cara sing terjangkau.

Kaluwihan

(1) Panel mburi 3D-foam sing dicetak entheng kanthi bantal lan ngidini desain saluran aliran udara, nyedhiyakake pengalaman nggunakake nyaman

(2) Kompartemen sing nganggo ritsleting lan kanthong liyane nyedhiyakake papan ekstra kanggo mbebasake tangan sampeyan.

(3) Sabuk luwes nyegah tas ransel saka condong bali ing angin kuwat.

(4) Desain pancing ing sabuk kanggo botol banyu

(5) Bahan Oxford ndadekake tas ransel luwih angel lan awet kanggo panggunaan suwe.

backpack-foam-board

Spesifikasi

Kode barang Ukuran Printing Bobot ukuran packing
BIIDKT 59 * 42cm * 2 pcs 1.2KG 54*30.5*5.5CM

  • Sadurunge:
  • Sabanjure: