• page_head_bg

Anggaran Ransel

Anggaran Ransel

Katrangan singkat:

Versi anggaran spanduk tas ransel minangka alat pemasaran sing efektif nanging efektif kanggo promosi ing wong akeh.Digawe saka bahan sing entheng nanging awet, spanduk sing bisa dipakai iki gampang digawa.Kanthi iklan gendéra sing dicithak ing mburi, sampeyan bisa mbebasake tangan lan ngirim brosur, leaflet utawa hadiah.

Kombinasi fleksibel limang wujud gendera ing siji tiang gendera - gendera bulu, gendera tetesan mata, gendera recangel, gendera arch, gendera dayung

Gendéra mlaku ransel bisa digunakake kanggo narik lalu lintas sing liwat utawa nyorot bisnis utawa organisasi ing acara, pameran dagang kayata pesta lan pasar utawa lokasi sibuk liyane.


Detail Produk

Tag produk

Versi anggaran spanduk Backpack minangka alat pemasaran sing efektif nanging efektif kanggo promosi ing wong akeh.Digawe saka bahan sing entheng nanging awet, spanduk sing bisa dipakai iki gampang digawa.Kanthi iklan gendéra sing dicithak ing mburi, sampeyan bisa mbebasake tangan lan ngirim brosur, leaflet utawa hadiah.

Kombinasi fleksibel saka limang wujud gendera ing siji tiang gendera - gendera bulu, gendera tetesan mata, gendera recangel, gendera arch, gendera dayung

Kaluwihan

(1) Ringan lan portabel, cara iklan seluler sing apik lan unik

(2) Siji tas ransel kanthi jas pole sing padha kanggo 5 bentuk gendera, ngirit biaya lan ruang saham.

(3) Moulded 3D-foam backpanels tumindak minangka bantalan lan ngidini aliran udara antarane backpanels lan mburi, kang bisa nyedhiyani nyaman nggunakake pengalaman

(4) Kanthong khusus kanggo kutub lan kanthong bolong / pancing kanggo brosur, botol banyu lsp.

(5) Widened sabuk kebak karang kanggo luwih pengalaman nggunakake

(6) Gesper ing sabuk nyegah tas ransel saka condong bali ing angin kuwat.

BACPACK-HARDWARE-3

(7) Bahan Oxford ndadekake tas ransel luwih angel digunakake kanggo wektu sing suwe.

(8) kutub komposit karbon.

Spesifikasi

Kode barang Ukuran gendera Bobot ukuran packing
BBDSHF S (wulu) 122x51cm 0,8kg 50*38*5.5CM
F(titik air mata) 103x52cm
H (persegi panjang) 110x40cm
C 152x51 cm
U 105x50cm

  • Sadurunge:
  • Sabanjure: