• page_head_bg

Ransel Deluxe - B

Ransel Deluxe - B

Katrangan singkat:

Advertising Walking Backpack karo B-shape Banner sing apik banget sing ngidini sampeyan ngrancang lan nyithak pesen minangka alat tampilan portabel sing entheng lan efektif kanggo promosi lan ngiklanake merek, produk utawa layanan nalika pindhah ing acara njero ruangan utawa ruangan. ing wong akeh sing luwih gedhe.

Aplikasi:Iklan Indoor & Outdoor, Pameran, Pameran, Acara, Pameran, Promosi, Pernikahan, Pesta, Panggung, Konser lsp.


Detail Produk

Tag produk

Gunakake tas ransel deluxe padha, entheng nyetak 3D-umpluk panel mburi karo bantal lan desain saluran aliran udara, nyudo luwes, nyedhiyani nyaman nggunakake pengalaman.kanthong sisih lan kompartemen zippered mbantu sampeyan nyimpen wedang lan marketing flyers, ninggalake sampeyan karo free tangan.

Kabeh cagak lan spanduk bisa dikempalken menyang tas ransel kanggo transportasi lan panyimpenan luwih gampang

Gendéra berbentuk B sing disesuaikan nawakake kesempatan merek sing unik.Kanggo nyandhang tas ransel iklan seluler kanthi spanduk grafis khusus ing acara utawa ing wong akeh, sampeyan bakal dadi pusat perhatian.

Kaluwihan

(1) Produk paten, desain pemasangan bendera inovasi.Diwiwiti dirancang dening WZRODS ing saindenging jagad

(2) Panel mburi 3D-umpluk bobot entheng kanthi bantal lan ngidini desain saluran aliran udara, nyedhiyakake pengalaman nggunakake nyaman

(3) Kompartemen sing nganggo ritsleting lan kanthong liyane nyedhiyakake ruang ekstra kanggo mbebasake tangan sampeyan.

(4) Sabuk sing bisa diatur nyegah tas ransel saka condong ing angin kuwat.

(5) Desain pancing ing sabuk kanggo botol banyu

(6) Bahan Oxford nggawe tas ransel luwih angel lan awet kanggo panggunaan suwe.

(7) Pole ing serat komposit karbon, kekuatan sing luwih dhuwur lan luwih angel tinimbang bahan aluminium utawa plastik

BACKPACK-B-1

Spesifikasi

Kode barang Ukuran Flag Bobot Ukuran packing
BBX-B 82cm * 46cm * 2 pcs 1.2KG 54*30.5*5.5CM

Golek liyane kitagendéra tas ransel / Banner Street Rucksack orhardware flag


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • PRODUK HOT-SALE

    Quality First, Safety Dijamin