• page_head_bg

Backpack Deluxe - Ball

Backpack Deluxe - Ball

Katrangan singkat:

Bal tas ransel kanthi struktur lempitan lantern, gampang diatur, dikemas kanthi ukuran cilik, entheng lan portabel, minangka alat pariwara dalan sing unik lan efektif kanggo nampilake logo perusahaan utawa pesen promosi paling anyar nalika pindhah, cocog kanggo acara, promosi. lan pameran.

Aplikasi:Iklan Indoor & Outdoor, Pameran, Pameran, Acara, Pameran, Promosi, Pernikahan, Pesta, Panggung, Konser lsp.


Detail Produk

Tag produk

Backpack banner werni nggunakake padha deluxe tas ransel, entheng nyetak 3D-umpluk panel bali karo bantal lan desain saluran aliran udara, Straps luwes, nyedhiyani nyaman nggunakake pengalaman;duwe kanthong ngewangi sampeyan nyimpen flyers marketing, ninggalake sampeyan karo free tangan.

Werni nggunakake tiang serat komposit karbon bobot entheng minangka pigura, nganggo struktur lempitan, padha karo payung utawa lantern, mesthekake nyetel utawa ambruk kanthi gampang, uga tetep apik sanajan ing cuaca berangin.

Lampu LED (ora kalebu) bisa dipasang ing bal kanggo madhangi grafis sampeyan ing peteng minangka pilihan

Kanggo nggunakake 240g kain tension nggawe grafis sarung bantal kanggo werni tas ransel dianjurake, iki ngidini grafis kain kanggo mulet kanggo menehi wangun werni uga.

Kaluwihan

Desain pemasangan bendera inovasi, sing dirancang dening WZRODS ing saindenging jagad

Panel mburi 3D-foam sing entheng kanthi bantal lan ngidini desain saluran aliran udara, nyedhiyakake pengalaman nggunakake kanthi nyaman

Kompartemen sing nganggo ritsleting lan kanthong liyane nyedhiyakake ruang ekstra kanggo ngeculake tangan sampeyan.

Sabuk sing bisa diatur nyegah ransel supaya ora miring ing angin kenceng.

Desain pancing ing sabuk kanggo botol banyu

Bahan Oxford nggawe tas ransel luwih angel lan awet kanggo panggunaan suwe.

Pole ing serat komposit karbon, kekuatan sing luwih dhuwur & luwih angel tinimbang kutub aluminium utawa plastik

BACKPACK-BALL

Spesifikasi

Kode barang Ukuran Printing Bobot ukuran packing
Bola ransel Ball diameteripun 80 cm 2KG 54*30.5*5.5CM

  • Sadurunge:
  • Sabanjure: