• page_head_bg

Ransel Deluxe - O

Ransel Deluxe - O

Katrangan singkat:

O-Shape Wearable Advertising Backpacks sing ngidini papan gedhe kanggo sampeyan ngrancang lan nyetak pesen minangka alat sing entheng lan efektif kanggo promosi lan ngiklanake merek, produk utawa layanan nalika pindhah ing acara apa wae ing njero ruangan utawa ruangan lan ing akeh wong.

Aplikasi:Iklan Indoor & Outdoor, Pameran, Pameran, Acara, Pameran, Promosi, Pernikahan, Pesta, Panggung, Konser lsp.


Detail Produk

Tag produk

Gunakake tas ransel deluxe padha, entheng nyetak 3D-umpluk panel mburi karo bantal lan desain saluran aliran udara, Straps luwes, nyedhiyani nyaman nggunakake pengalaman;duwe kanthong sisih lan kompartemen zippered mbantu wedang utawa nyimpen flyers marketing, ninggalake sampeyan karo free tangan.

Nerangake karo 8 bêsik pole lan 4 pcs kanggo saben sisih, nyetel dhewe, gampang kanggo nginstal
Knapsack promosi iki kalebu kantong kanggo nyimpen tiang gendera lan gendera

Nganggo tas ransel iklan seluler kanthi spanduk grafis siji utawa loro-lorone khusus, kanggo nampilake logo utawa pesen promosi ing acara sabanjure lan dadi pusat perhatian.

Kaluwihan

(1) Produk paten, desain pemasangan bendera inovasi.Diwiwiti dirancang dening WZRODS ing saindenging jagad

(2) Panel mburi 3D-umpluk bobot entheng kanthi bantal lan ngidini desain saluran aliran udara, nyedhiyakake pengalaman nggunakake nyaman

(3) Kompartemen sing nganggo ritsleting lan kanthong liyane nyedhiyakake ruang ekstra kanggo mbebasake tangan sampeyan.

(4) Sabuk sing bisa diatur nyegah tas ransel saka condong ing angin kuwat.

(5) Desain pancing ing sabuk kanggo botol banyu

(6) Bahan Oxford nggawe tas ransel luwih angel lan awet kanggo panggunaan suwe.

BACKPACK-O-1

Spesifikasi

Kode barang Ukuran Printing Bobot ukuran packing
Ransel O 53,5 * 54,5cm * 2 pcs 1.2KG 54*30.5*5.5CM

  • Sadurunge:
  • Sabanjure: