• page_head_bg

Ransel Deluxe-SFH

Ransel Deluxe-SFH

Katrangan singkat:

Gendéra tas ransel klasik lan paten (gendera lumampah or spanduk mochila), apa sampeyan njaluk iku kombinasi fleksibel saka limang opsi flag ing siji sistem, tas ransel padha lan flagpole padha bisa cocog karo 5 wangun populer (wulu, teardrop lan persegi dowo, arch, paddle) ing pasar.

Nyilikake persediaan lan ruang saham, nanging luwih akeh pilihan kanggo pangguna pungkasan.

Aplikasi:Iklan Indoor & Outdoor, Pameran, Pameran, Acara, Pameran, Promosi, Pernikahan, Pesta, Konser lsp.


Detail Produk

Tag produk

Backpack banner SFH nggunakake padha deluxe tas ransel, entheng nyetak 3D-umpluk panel bali karo bantal lan desain saluran aliran udara, Straps luwes, nyedhiyani nyaman nggunakake pengalaman;duwe kanthong sisih lan kompartemen zippered mbantu wedang utawa nyimpen flyers marketing, ninggalake kiwane karo tangan free.

Knapsack promosi iki kalebu kantong kanggo nyimpen tiang gendera lan gendera

Gendéra iku gampang kanggo nyiyapake, Sambungake papat bageyan flagpole bebarengan saka thinnest kanggo paling kandel, banjur sampeyan bakal njaluk tiang gendera kang cocog kanggo flag wulu (S) / teardrop flag (F) / Arch flag (C) / Paddle flag ( U).Njupuk potongan sing paling tipis lan lebokake bolongan ndhuwur bagean sabanjure, copot tutup sekrup lan nganti dikunci kanthi aman, yaiku kanggo gendera persegi panjang.

Kaluwihan

(1) Produk paten, desain pemasangan bendera inovasi.Diwiwiti dirancang dening WZRODS ing saindenging jagad

(2) Kombinasi fleksibel saka limang pilihan gendera ing siji sistem, gampang kanggo mindhah lan ngontrol saham kanggo ketemu pesenan urgent klien, nyilikake persediaan lan papan Simpenan.

(3) Panel mburi 3D-umpluk bobot entheng kanthi bantal lan ngidini desain saluran aliran udara, nyedhiyakake pengalaman nggunakake nyaman

(4) Kompartemen sing nganggo ritsleting lan kanthong liyane nyedhiyakake papan ekstra kanggo mbebasake tangan sampeyan.

(5) Buckles ing sabuk nyegah tas ransel saka condong bali ing angin kuwat.

(6) Desain pancing ing sabuk kanggo botol banyu

(7) Bahan Oxford ndadekake tas ransel luwih angel lan awet kanggo digunakake kanthi suwe.

BACKPACK-F
BACKPACK-S
BACKPACK-H

Spesifikasi

Kode barang wujud Ukuran spanduk GW (mung hardware)
Ransel F Tetesan luh 103x52 cm 1.2KG
Ransel S Bulu 122x51 cm
Tas ransel H Persegi panjang 110x40 cm
Ransel C Arch 152x51 cm
Ransel U Paddle 105x50cm

  • Sadurunge:
  • Sabanjure: