• page_head_bg

Ransel Deluxe - W

Ransel Deluxe - W

Katrangan singkat:

Tas ransel mlaku-mlaku kanthi grafis cetak khusus W-shape kanggo marketing lan pariwara, uga dikenal minangka tas ransel mlaku-mlaku Wing, kanthi fitur-fitur kaya gampang diatur, area pesen gedhe, wangun Wing sing atraktif, lsp.

Aplikasi:Iklan Indoor & Outdoor, Pameran, Pameran, Acara, Pameran, Promosi, Pernikahan, Pesta, Tahap, Conce.


Detail Produk

Tag produk

Gunakake tas ransel deluxe sing padha.panel mburi 3D-umpluk bobot entheng karo bantal lan desain saluran aliran udara, Straps luwes, iki njamin kiwane nyaman;duwe kanthong sisih lan kompartemen zippered mbantu wedang utawa nyimpen flyers marketing, ninggalake kiwane karo tangan free.

Knapsack promosi iki kalebu kantong kanggo nyimpen tiang gendera lan gendera

Tas ransel pariwara wujud W mlaku kanthi spanduk promosi portabel sing apik iki nawakake kesempatan merek sing unik, dinamis lan duwe pengaruh ing acara kasebut.

Kaluwihan

Produk paten, desain pemasangan bendera inovasi.Diwiwiti dirancang dening WZRODS ing saindenging jagad

Panel mburi 3D-foam sing entheng digawe kanthi bantal lan ngidini desain saluran aliran udara, nyedhiyakake pengalaman nggunakake nyaman

Kompartemen sing nganggo ritsleting lan kanthong liyane nyedhiyakake ruang ekstra kanggo ngeculake tangan sampeyan.

Sabuk sing bisa diatur nyegah ransel supaya ora miring ing angin kenceng.

Desain pancing ing sabuk kanggo botol banyu

Bahan Oxford nggawe tas ransel luwih angel lan awet kanggo panggunaan suwe.

Pole ing serat komposit karbon, kekuatan sing luwih dhuwur lan luwih angel tinimbang bahan aluminium utawa plastik

BACKPACK-W

Spesifikasi

Kode barang Ukuran Printing Bobot ukuran packing
Ransel W 90.5*63cm*2PC 1.2KG 54*30.5*5.5CM

  • Sadurunge:
  • Sabanjure: