• page_head_bg

Ransel gendéra & tandha

Ransel gendéra & tandha

Katrangan singkat:

Gendéra & tandha Backpack inovatif kita, desain inovatif kanggo gabungke gendera lan poster bebarengan, sampeyan bisa masang gendéra ing mburi lan uga nempel poster ing lumahing warata panel mburi, sing tegese pindho manungsa waé kanggo pesen saka normalgendera dalan.Iki minangka cara sing apik kanggo promosi merek utawa produk sampeyan nalika mlaku-mlaku kanggo acara utawa aktivasi merek.

Aplikasi:Iklan Indoor & Outdoor, Pameran, Pameran, Acara, Pameran, Promosi, Pernikahan, Pesta, Konser lsp.


Detail Produk

Tag produk

Beda karo klasik kitaTas ransel SFH, kita mindhah gendéra gunung gendéra Ransel & mlebu ing kompartemen zippered lan ninggalake panel mburi warata

Tiang gendera dirancang minangka kombinasi fleksibel saka limang pilihan gendera ing siji sistem, tas ransel sing padha lan tiang gendera sing padha bisa cocog karo 5 wangun populer (flause flag, teardrop flag lan rectangle flag, arch flag, paddle flag)

Lumahing gedhe ing mburi, ngidini sampeyan nempelake poster kasebut, supaya bendera lan poster gedhe bakal narik kawigaten, mbantu sampeyan njelajah bisnis potensial liyane

Kanthi grafis khusus kanggo gendéra lan poster sing bisa diganti kanthi gampang saka siji acara menyang acara sabanjure, Backpack Flag & tandha minangka salah sawijining alat sing paling efektif kanggo promosi mlaku ing njero ruangan utawa ruangan.

Kaluwihan

(1) Desain pemasangan flag inovasi.Diwiwiti dirancang dening WZRODS ing saindenging jagad

(2) Siji tas ransel lan pole nyetel setelan kanggo 5 wujud gendera, gampang kanggo mindhah lan ngontrol saham kanggo ketemu pesenan urgent klien, nyilikake persediaan lan papan Simpenan.

(3) Panel mburi 3D-umpluk bobot entheng kanthi bantal lan ngidini desain saluran aliran udara, nyedhiyakake pengalaman nggunakake nyaman

(4) Kompartemen sing nganggo ritsleting nyedhiyakake ruang ekstra kanggo ngeculke tangan sampeyan.Kanthong dawa digawe khusus kanggo nyimpen cagak

(5) Buckles ing sabuk nyegah tas ransel saka condong bali ing angin kuwat.

(6) kanthong sisih bolong / pancing kanggo botol banyu

(7) Bahan Oxford ndadekake tas ransel luwih angel lan awet kanggo digunakake kanthi suwe.

BACKPACK-SIGN-AND-FLAG

Spesifikasi

Kode barang produk Ukuran Printing Bobot ukuran packing
BBXDNOA F/S/U Gendéra 122*51CM 1.2KG 54*30.5*5.5CM
Poster ukuran 51*28CM

Golek liyane kitaSpanduk ranselutawa liyanegendéra&stand tampilan


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: