• page_head_bg

Spanduk Bali

Spanduk Bali

Katrangan singkat:

Gendéra Bali, Gendéra Tradisional ing Pura Bali, Kebon, Omah lan Restoran, ing sadawane pesisir tropis Bali, gendéra ramping sing dhuwur iki saya misuwur minangka pajangan warna-warni ing acara, pesta, taman, cara sing gampang kanggo nyebut pesen sampeyan ing saindenging jagad. donya.

 

Aplikasi: kanggo Pernikahan, pesta, fungsi, pameran, pasar lan sapiturute. Cocog kanggo panggunaan ruangan lan njero ruangan.


Detail Produk

Tag produk

Gendéra Bali, Gendéra Tradisional ing Pura Bali, Kebon, Omah lan Restoran, ing sadawaning pesisir tropis ing Bali, gendéra ramping sing dhuwur iki saya misuwur minangka pajangan warna-warni kanggo acara, pesta pernikahan, taman, cara sing gampang kanggo nyebut pesen sampeyan ing saindenging jagad. donya

Kaluwihan

(1) Tiang gendera teleskopik serat, portabel lan entheng

(2) Jembar sakapilihan dhasarkasedhiya kanggo cocog aplikasi beda

BALI-BANNER-1

Spesifikasi

Kode barang Dhuwur tampilan Dawane kutub Ukuran packing
TB21 2,7m 3m 1,2m
TB32 3,7m 4m 1,2m
TB44 4,7m 5m 1,2m

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • PRODUK HOT-SALE

    Quality First, Safety Dijamin