• page_head_bg

Kluster Balon

Kluster Balon

Katrangan singkat:

Kluster balon warna-warni mesthi nggawe tampilan dinamis lan narik perhatian lalu lintas sing liwat.kanggo terus siji, 3 pcs utawa 5 pcs balon dening kluster balon iki.Batang balon gampang digulung menyang lengen kluster

Aplikasi: Sampurna kanggo kabeh jinis pariwara ruangan lan pemasaran, kayata Iklan Dealer Mobil


Detail Produk

Tag produk

Kluster balon warna-warni mesthi nggawe tampilan dinamis lan narik perhatian lalu lintas sing liwat.Sampurna kanggo Dealer Otomatis, Komplek Apartemen, lan liya-liyane.Sampeyan bisa nggunakake balon siji, 3 pcs utawa 5 pcs kanggo kluster balon iki.

Kaluwihan

(1) cangkir ndhukung munggah, panas-ditekan ing balon.Cepet nyingkiri skew sing disebabake bocor udara.

(2) Sistem puteran mbantu balon nguripake kanggo nyuda gaya corak saka angin kanggo ngluwihi umur layanan kutub lan mripat-keno.Diwiwiti dirancang dening WZRODS ing saindenging jagad

(3) Krenjang pendukung bionik sing direkayasa khusus kanthi bentuk kembang.Bahan ABS kekuatan dhuwur.

(4) Kutub serat fleksibel sing awet lan fleksibel ngidini spanduk kanggo nyingkirake angin

(5) Wide sawetara basa kasedhiya kanggo cocog aplikasi beda

Cluster-Balloon-Kit-1

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • PRODUK HOT-SALE

    Quality First, Safety Dijamin