• page_head_bg

Sistem Barrier

  • Café Barrier

    Café Barrier

    Sistem alangan kafe kita apik kanggo ngethok area teras ing njaba bisnis sampeyan, uga menehi kesempatan kanggo menehi merek bisnis sampeyan kanthi visual, mbantu nggawe kesadaran lan entuk minat wong sing lewat.Dasar kanthi limang bolongan ngidini sampeyan nemtokake wates lan area lelenggahan kanthi fleksibel.Rintangan kafe kanthi spanduk siji utawa loro-lorone sing narik kawigaten mesthekake yen papan sampeyan metu saka kompetisi, uga menehi perlindungan angin kanggo klien sampeyan.Spanduk bisa gampang diganti.

  • BS1000

    BS1000

    BS1000, sistem modular mandhiri kalebu tabung lan sawetara konektor.Konektor digawe kanthi cetakan injeksi lan digawe saka plastik penguat serat kaca kanthi kekuatan sing apik.Tabung bisa dadi Aluminium utawa serat komposit lan saben bagean dawane mung 1m.

    Warna standar saka joints ireng;ing panyuwunan joints bisa diprodhuksi ing werna liyane.

    Urutan tabung lan sendi kanthi fleksibel miturut persediaan utawa aplikasi sampeyan.