• page_head_bg

Base Kanggo Hard Ground

Base Kanggo Hard Ground

Katrangan singkat:

Dasar salib tetep (basis X), basa salib ekonomi, basa tripod, pangkalan salib, dasar laba-laba, piring dasar logam (piring persegi baja), Base Wheel Mobil lan sapiturute kasedhiya kanggo lemah sing luwih angel, kayata trotoar lan aspal ing njaba ruangan utawa njero ruangan hard jubin.

 


Detail Produk

Tag produk

Tetep Cross Base

Dasar salib tetep kanthi bantalan kumparan, uga dikenal minangka basa X utawa basa Gunting

Kanggo njero ruangan lan ruangan.

Spesifikasi

ukuran:82cm * 5cm (dilipat)

Bobot:4 kg

Bahan:Wesi galvanis kanthi dilapisi bubuk werna abu-abu

kode barang:DX-1

FIXED-CROSS-BASE
ECONOMIC-CROSS-BASE

Basis Salib Ekonomi

Apik kanggo ukuran cilik saka panji pantai kaya gendera bulu, sayap deco, panji blok, lsp.

Gunakake njero ruangan utawa kanggo nambah basa ring banyu kanggo cuaca berangin ing Outdoor

ukuran:77cm * 3cm

Bobot:1,3 kg

Bahan:Wesi kanthi werna abu-abu dilapisi bubuk

kode barang:DM-9

Tripod Base

Dasar lipat kanggo spanduk ukuran cilik.Tambah ing bobot ditrapake.Ing njero ruangan utawa ruangan

ukuran:37*3.2 cm (dilipat)

Bobot:2 kg

Bahan:Baja karbon kanthi bubuk warna ireng

kode barang:DM-17

TRIPOD-BASE
BASE-PLATE

Papan dhasar

Plat dasar logam kanthi kumparan, cocog kanggo umume kondisi kasebut.Ing njero ruangan utawa ruangan

ukuran:Ukuran: 40*40*0.4cm/40*40*0.8cm/50*50*0.8cm

Bobot:5kg / 10kg / 15kg

Bahan:Wesi nganggo bubuk werna ireng

kode barang:DT-30/DT-31/DT-32

Pangkalan Salib

Baja karbon kanthi finishing krom, tas bobot sing bisa diisi banyu bisa digunakake minangka nambah bobot.

Kanggo loro njero ruangan utawa ruangan

ukuran:82cm * 82cm

Bobot:3 kg

Bahan:Baja karbon

kode barang:DM-5

CROSS-BASE
SPIDER BASE

Dasar Spider

Versi nganyari basis salib, bolongan Mripat opsional kanggo pasak.Kanggo loro njero ruangan utawa ruangan

ukuran:52cm * 21cm (dilipat)

Bobot:2,6 kg

Bahan:Baja karbon

kode barang:DM-48/49 (tanpa bolongan mripat)

3-leg Base

Umume kanggo panggunaan njero ruangan kanggo spanduk cilik utawa ruangan kanthi tas bobot banyu ekstra

ukuran:24 cm

Bobot:0,9 kg

Bahan:baja

kode barang:DM-1

3-LEG-BASE
ROUND-BASE

Basis bunder

Pilihan apik kanggo nggunakake spanduk 3D utawa spanduk wangun unik, katon luwih atraktif.mung njero ruangan

ukuran:φ38 cm

Bobot:2 kg

Bahan:Wesi dilapisi krom

kode barang:DT-26

Hard Ground & Lawn Cross Base

Gabungke warata tetep salib basa karospike lemah, siji setelan dhasar kanggo aplikasi apa wae kanthi biaya sing murah

ukuran:dhasar salib tetep 84cm * 5cm / spike 20cm

Bobot:4,2 kg

Bahan:Baja karbon + wesi, dilapisi bubuk galvanis lan werna abu-abu

kode barang:9WT-33

HARD-GROUND&LAWN-CROSS-BASE
FOUNTAIN-BASE

Pangkalan Fountain

4 rotator kanthi beda sudut tipis ing 1 sistem basa, njero ruangan utawa ruangan

ukuran:43*21 cm (dilipat)

Bobot:8,5 kg

Bahan:baja

kode barang:DM-6

Dasar Ban (Bisa Dilipat)

Biaya-efektif lan basis Ban awet

Biasane kanggo parkir utawa tampilan dealer mobil.Mung sijine iki ing ban mobil utawa bobot abot liyane ing ndhuwur.Ukuran kemasan luwih gedhe tinimbang DV-1 utawa DV-2

ukuran:89*49 cm

Bobot:2 kg

Bahan:Tabung logam / dilapisi bubuk

kode barang:DV-3

TYRE-BASE-(UNFOLDABLE)
TYRE-BASE-(FOLDABLE)

Dasar Ban (Bisa Dilipat)

Basis ban sing bisa dilipat yaiku desain asli kita,

Volume pengepakan cilik kanggo pangiriman lan panyimpenan sing gampang

Ora perlu drive Ove, mung masang ing ban kendaraan sembarang

ukuran:20*58cm

Bobot:2,3 kg

Bahan:Tabung logam / dilapisi bubuk

kode barang:DV-1

Base Mobil Gunting

Versi nganyari basis Ban Lipat

Ukuran kemasan cilik sing padha nanging luwih gampang diatur

ukuran:89*49 cm

Bobot:2 kg

Bahan:Tabung logam / dilapisi bubuk

kode barang:DV-2

SCISSOR-CAR-BASE

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • PRODUK HOT-SALE

    Quality First, Safety Dijamin