• page_head_bg

Base Kanggo Lawn Utawa Sand

Base Kanggo Lawn Utawa Sand

Katrangan singkat:

Totoan lemah gendéra lan sekrup lemah ndhukung panji acara ing lemah sing alus lan njaba, kayata suket, rereget lan wedhi.

Deluxe / regane / dhasar telung versi kanggo nyukupi anggaran sampeyan.

Rotor utawa Axle kanggo standar 14.8mm Pole Entry kita, Ngatur ukuran kasedhiya


Detail Produk

Tag produk

Deluxe Ground Spike

Alat sing cocog kanggo lemah alus kaya suket, lemah utawa wedhi.

3 lapisan finishing anti karat kanthi sistem bantalan premium kanggo rotasi bendera sing lancar

Kanthi dering 'O' loro nyedhiyakake pas sing sampurna lan aman

Stiker anti-strike / tutup ngisor bantalan plastik.

OEM ditampa.

Spesifikasi

ukuran:51cm * 5cm

Bobot:Kira-kira 1 kg

Bahan:Baja karbon

kode barang:DS-7

STANDARD-GROUND-SPIKE
VALUE-GROUND-SPIKE

Nilai Ground Spike

Pilihan paling apik kanggo lemah lembut.Biaya murah nanging bisa digunakake kanthi sampurna.Diwiwiti dirancang dening WZRODS donya OEM ditampa.

Ball prewangan spindle kanggo Gamelan gendéra rotasi

Kanthi dering tw '0' nyedhiyakake pas sing sampurna lan aman

Spesifikasi

ukuran:51cm * 9cm

Bobot:Kira-kira 1 kg

Bahan:Baja karo sarung plastik nilon sing diperkuat

kode barang:DS-56 (chromed) / Ds-57 (galvanis)

Spike Ground Sederhana

Pilihan dhasar alternatif kanggo spike lemah.OEM ditampa

Spesifikasi

ukuran:51cm * 5cm

Bobot:Kira-kira 1 kg

Bahan:Baja galvanis

kode barang:DS-26

SIMPLE-GROUND-SPIKE
SCREW-SPIKE

Screw Spike

Sekrup lemah tugas abot, sampurna kanggo wedhi, pantai, lemah sing luwih alus.

Hot dip galvanis wesi karo sistem bantalan opsional.

Nerangake karo rod puteran logam gratis kanggo mbantu meneng.OEM ditampa.

ukuran:49cm * 4,5cm

Bobot:Kira-kira 1,5 kg

Bahan:Hot dip wesi galvanis

kode barang:DL-2


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • PRODUK HOT-SALE

    Quality First, Safety Dijamin