• page_head_bg

Dasar / bobot / braket

  • Base For Lawn Or Sand

    Base Kanggo Lawn Utawa Sand

    Totoan lemah gendéra lan sekrup lemah ndhukung panji acara ing lemah sing alus lan njaba, kayata suket, rereget lan wedhi.

    Deluxe / regane / dhasar telung versi kanggo nyukupi anggaran sampeyan.

    Rotor utawa Axle kanggo standar 14.8mm Pole Entry kita, Ngatur ukuran kasedhiya

  • Base For Hard Ground

    Base Kanggo Hard Ground

    Dasar salib tetep (basis X), basa salib ekonomi, basa tripod, pangkalan salib, dasar laba-laba, piring dasar logam (piring persegi baja), Base Wheel Mobil lan sapiturute kasedhiya kanggo lemah sing luwih angel, kayata trotoar lan aspal ing njaba ruangan utawa njero ruangan hard jubin.

     

  • Water Tank

    Tangki banyu

    kitaDasar banyu sing dibentuk, sing digawe saka HDPE, dirancang dening WZRODS donya wiwit 2011, 4size lan 2 seri kasedhiya nganti saiki.Titik jual inovatif kita:

    1. stackable, loro utawa telung basa bisa dibandhingke ing ndhuwur saben liyane kanggo bobot ekstra

    2. Bisa digunakake piyambak karo spigot minangkapangkalan bendera

    3. Minangka bobot tambahan ing kitadhasar salibutawa piring dhasar

    4. Led uplighters ditrapake kanggo sawetara ukuran (13L/20L)

    Iki sing paling populer kitadhasar gendera wulukanggo ing latar hard

  • Fence flag bracket

    Pager gendéra bracket

    Krenjang gendéra desain unik kanggo masang windbanner ing pager & pager, tembok utawa permukaan vertikal.

    Cocog kanggo kabeh kitatiang genderalan Ngidini gendera kanggo nguripake ing angin.

     

  • Tent Bracket

    Krung Tenda

    Klem Spanduk Marquee, Gendéra / Banner Pole Bracket kanggo Pop up Canopy Tent Leg, Diwiwiti dening WZRODS ing saindenging jagad wiwit 2017.
    Gunung kanggo sikil tarub kanggo nyekelicagak gendera, ngidini sampeyan nampilake kanthi gampangwulu genderaor spanduk tetesan air mataing stan sampeyan.menehi papan branding ekstra ing pameran dagang, pasar, utawa pertunjukan acara olahraga kanggo nggawe sampeyan metu

  • Water Bag

    Kantong banyu

    Flag Weight Bag,Tas bobot banyu, siji jinis Tas Bobot sing bisa dilipat sing bisa diisi banyu, minangka bobot tambahan kanggo bendera pantai Banner Stands kanggo stabilitas ekstra nalika nggunakake Floor / Ground Stand, lan ngemas gampang menyang tas gawan karo ngadeg.

    Telung wangun: bunder / kothak / tabung kasedhiya, digawe saka budget Pvc utawa nilon kualitas

  • Concrete base

    Dasar beton

    Dasar beton, cangkang HDPE Molded lan beton ing njero, dimaksudake kanggo pangkalan gendera kita, bobote 10kg lan 29kg, salah sawijining regane dhuwitpilihan dhasar.Loro TCTerms Inovasi: 1. Desain Stackable 2. Bisa digunakake piyambak karo spigot utawa minangka bobot tambahan ing piring basa logam utawa basa salib tetep, desain asli kita saka wzrods saka 2014.

  • Wall Mount

    Wall Mount

    Papan dipasang ing tembok (25 derajat utawa 0 derajat) utawa dipasang ing lantai (90 derajat)

    Pasang cagak gendera ing tembok utawa lumahing aman liyane.

    Spindle bantalan bal, ngidini gendera sampeyan muter lancar kanggo nambah visibilitas.

    ukuran:10cm * 10cm

    Bobot:0,8 kg

    Bahan:Wesi nganggo bubuk werna ireng

    kode barang:DF-1 (90 derajat) / DF-2 (0 derajat) DF-3 (25 derajat)

  • Bike Flag Bracket

    Bike Flag Bracket

    kitaBraket bendera sepedaprasaja lan gampang kanggo nginstal ing mancal, kanthi ngganti gendéra beda dadiflag safety bike or spanduk bendera iklan sepeda, mburi iki dipasangspanduk bendera sepedaminangka cara sing apik lan efektif kanggo ngiklanake bisnis sampeyan ing ngendi wae sing dituju.Panji Banner Sepedaiklan ing gerakan!