• page_head_bg

Tandha wates

Tandha wates

Katrangan singkat:

Akeh acara balap FPV saiki nggunakake panji marker uga gerbang balap FPV DIY, Dirancang kanggo pembalap FPV, dheweke katon banget lan awet ing angin lan menehi referensi visual sing apik ing Track / Kursus FPV lokal.. gerbang iki digawe saka prop. kain tahan.Dibingkai karo kutub fiberglass tembok abot sing tahan lama.Kabeh gendéra panandha luwih gampang kanggo nyiyapake lan sawetara saka sudhut basa sampeyan bisa milih kanggo nggunakake ing lemah alus utawa hard.


Detail Produk

Tag produk

Akeh acara balap FPV saiki nggunakake panji marker uga gerbang balap FPV DIY, Dirancang kanggo pembalap FPV, dheweke katon banget lan awet ing angin lan menehi referensi visual sing apik ing Track / Kursus FPV lokal.. gerbang iki digawe saka prop. kain tahan.Dibingkai karo kutub fiberglass tembok abot sing tahan lama.Kabeh gendéra panandha luwih gampang kanggo nyiyapake lan sawetara saka sudhut basa sampeyan bisa milih kanggo nggunakake ing lemah alus utawa hard.

Kaluwihan

(1) Kutub serat komposit, luwih kuwat kanggo panggunaan ruangan jangka panjang.

(2) Dasar opsional kanggo nggawe stabil ing macem-macem kesempatan

(3) Saben set dilengkapi tas mawa, entheng lan portabel.

(4) Digabungake karo Gendéra Corner / Gendéra Mulai lan gerbang Arch etc kanggo nyetel sirkuit balap.

(5)) Wide sawetara basa kasedhiya kanggo cocog aplikasi beda

BOUNDARY-MARKERS

Spesifikasi

Kode barang produk Ukuran Tampilan Ukuran packing
TH-1 Tandha wates 1.8*0.4m 0,9m

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • PRODUK HOT-SALE

    Quality First, Safety Dijamin