• page_head_bg

Anggaran Teardrop/Wulu Flag

Anggaran Teardrop/Wulu Flag

Katrangan singkat:

Sistem tiang gendera Budge minangka seri khusus kanggo proyek anggaran sing bisa duwe 2 bentuk bendera sing beda (gendéra bowhead&gendéra tetesan banyu) ing siji set kutub kanthi biaya murah nanging fungsi sing padha.Iki minangka pilihan sing apik kanggo digunakake ing dalan sing dhuwur, sing bisa ditampilake ing ngarep toko sampeyan.

Aplikasi: Iklan Indoor & Outdoor, Pameran, Pameran, Acara, Pameran, Promosi, Pernikahan, Pesta


Detail Produk

Tag produk

Sistem kutub Budge minangka seri khusus kanggo proyek anggaran sing bisa duwe 2 bentuk bendera sing beda-beda kanthi biaya murah nanging fungsi sing padha.Iki minangka pilihan sing apik kanggo digunakake ing dalan sing dhuwur, sing bisa ditampilake ing ngarep toko sampeyan.

Kaluwihan

(1) 1 set cagak kanggo 2 wangun gendera

(2) Tiang fiberglass epoksi fleksibel kanthi finishing tanpa pasir

(3) Luwih ekonomi lan terjangkau kanggo proyek anggaran

(4) entheng lan portabel.

(5) Saben set dilengkapi tas gawan,

(6) Pilihan dhasar sing akeh

BUDGET-S-F-BANNER

Spesifikasi

Spanduk Anggaran S
Ukuran Ukuran tampilan Ukuran gendera Pole bagean Kira-kira bobot reged saben set
S2.45m 2,45m 2.0*0.7m 2 0,3 kg
S3.1m 3.1m 2.4*0.7m 2 0,4 kg
S4.0m 4,0m 3.0*0.7m 3 0,4 kg
S4.7m 4,7m 3.75*0.8m 3 0,5 kg
Banner Anggaran F
Ukuran Ukuran tampilan Ukuran gendera Pole bagean Kira-kira bobot reged saben set
F2.35m 2,35m 1.9*0.7m 2 0,3 kg
F2.85m 2,85m 2.2*0.8m 2 0,4 kg
F3.75m 3,75m 2.82*1.0m 3 0,4 kg
F4.3m 4,3m 3,5 * 1,2 m 3 0,5 kg

Golek liyane kita liyanehardware flag,dhasarlanaksesoris


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • PRODUK HOT-SALE

    Quality First, Safety Dijamin