• page_head_bg

Bungee hook

Bungee hook

Katrangan singkat:

Bungee dasi karo pancing plastik, becik kanggo mbenakake spanduk kanthi aman.

Cara sing gampang lan gampang kanggo masang spanduk sampeyan.Bisa digunakake ing pager, railings lan scaffolding.

4mm kabel kualitas lan dawa 13/17/20cm utawa minangka panyuwunan


Detail Produk

Tag produk

Bungee cord loop karo pancing plastik, becik kanggo mbenakake spanduk kanthi aman.

Cara sing gampang lan gampang kanggo masang spanduk sampeyan.Bisa digunakake ing pager, railings lan scaffolding.

4mm kabel kualitas lan dawa 13/17/20cm utawa minangka panyuwunan

 

Golek liyane kitaaksesoris flag

bungee-ties-with-hook

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • PRODUK HOT-SALE

    Quality First, Safety Dijamin