• page_head_bg

Spanduk Burgundy

Spanduk Burgundy

Katrangan singkat:

Spanduk Burgundy minangka solusi tampilan njero ruangan lan ruangan sing unik kanggo nggawe sampeyan metu ing pameran utawa pameran dagang utawa kegiatan promosi liyane.Iku banget katon, bisa katon saka kadohan.Puter lancar kanthi spindle ing angin.4 panel, sampeyan bisa milih duwe grafis padha utawa beda.Nggunakake pigura payung lempitan menehi tentrem lengkap atine.

Aplikasi: Piranti merek sing sampurna kanggo papan komersial, pameran, acara njero ruangan lan ruangan.


Detail Produk

Tag produk

Spanduk Burgundy minangka pilihan sing unik, padhet lan luar biasa kanggo nggawe sampeyan metu ing pameran utawa pameran dagang utawa kegiatan promosi liyane.Bisa dideleng saka kadohan.Bisa muter lancar kanthi spindle ing angin.Ana babar blas 4 sisih, sampeyan bisa milih duwe grafis padha utawa beda.Nggunakake pigura payung lempitan menehi tentrem lengkap atine.

Kaluwihan

(1) Lempitan pigura payung nggampangake kanggo nyiyapake utawa mbongkar.Diwiwiti dirancang dening WZRODS ing saindenging jagad

(2) Akeh wilayah lager kanggo nyebar pesen sanajan saka kadohan.

(3) Gampang diatur lan dicopot, grafis bisa diganti kanthi gampang

(4) Saben set dilengkapi tas mawa, entheng lan portabel

(5) Muter lancar ing angin

BURGUNDY-BANNER-2

Spesifikasi

Kode Barang Ukuran Tampilan Ukuran Banner Ukuran packing
TDG95125 2,2m * 0,95m 1.4m * 0.9m * 4 pcs 1,5m

  • Sadurunge:
  • Sabanjure: