• page_head_bg

Spanduk Jendela Mobil

Spanduk Jendela Mobil

Katrangan singkat:

Gendéra jendela mobil paten kita, uga disebut gendera clip-on, gampang dipasang ing jendela mobil utawa truk, 3 bentuk populer (gendera bulu / gendéra tetesan mata / gendéra persegi panjang) kasedhiya.Pivoting pole ngidini gendera kanggo nguripake menyang angin, njaluk liyane manungsa waé kanggo pesen.Desain klip jendhela rong potongan ngidini gendera & cagak bisa dicopot kanthi gampang tanpa muter mudhun jendhela.

Aplikasi: Alat tampilan sing apik kanggo klub, dealer mobil, pameran werna, kanggo promosi merek utawa layanan lan langsung narik kawigaten para pelanggan sing bakal teka.

Cathetan: kanggo kendaraan stasioner kayata akeh mobil utawa kacepetan nyopir ing sangisore 35mph


Detail Produk

Tag produk

Gendéra jendela mobil paten kita, uga disebut bendera clip-on.3 macem-macem wangun (wulu / teardrop / persegi panjang) kasedhiya.Alat tampilan sing apik kanggo klub, dealer mobil, pameran jalanan, kanggo promosi merek utawa layanan lan langsung narik kawigaten para pelanggan sing bakal teka.

Cathetan:kanggo kendaraan stasioner kayata mobil akeh utawa kacepetan nyopir ing sangisore 35mph

Kaluwihan

(1) Diwiwiti dirancang dening WZRODS ing saindenging jagad

(2) Konstruksi rotasi njamin kutub kanthi rotasi 360 derajat.

(3) Gampang dipasang ing kendaraan apa wae kanthi ngusapake klip menyang kaca mobil

(4) Gendéra ora butuh angin kanggo nuduhake pesen kasebut

(5) Saben kit kalebu kutub lan lampiran klip.

CAR-WINDOW-BANNER-z

Spesifikasi

Bentuk Gendéra Ukuran Tampilan Ukuran Flag bobot hardware
Tetesan luh 70cm * 33cm 59 cm * 24 cm 0,1 kg
Bulu 87cm * 31,5cm 67.5cm * 28.5cm 0,1 kg
Persegi panjang 70cm * 26cm 52cm * 24cm 0,12 kg

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • PRODUK HOT-SALE

    Quality First, Safety Dijamin