• page_head_bg

Riwayat Perusahaan

Peran "CREATOR" ing industri

  • 2005
    Pisanan ing China nggunakake komposit karbon kanggo gawé cagak spanduk mabur ing.Desain kita ing cagak spanduk akeh ditiru dening pesaing domestik lan luar negeri.
  • 2006
    Pencipta O-ring dobel ing kumparan dhasar lan desain gendéra disalin sacara umum.
    Pencipta tas banyu Nilon kualitas.
  • 2007
    Pencipta bingkai spanduk tas ransel kombinasi lan desain disalin.
  • 2008
    Pencipta kombinasi sistem bendera pantai (4in1) desain disalin.
    Pencipta dhasar lan desain ban mobil sing bisa dilipat disalin.
  • 2009
    Pencipta hardware gendéra teardrop kaca mobil mini lan desain disalin.
  • 2010
    Pisanan nginstal gendera spanduk ing tenda liwat braket lan ide& desain disalin.
  • 2011
    Pencipta bendera tetesan air mata klip mini.
    Pencipta tank banyu stackable multi-tujuan kanggo tiang gendera lan desain disalin.
    Pencipta spanduk Magnum lan desain disalin.
  • 2012
    Pencipta lentera pigura payung seri 3d / Burgundy / Toranodo.
  • 2013
    Pencipta sistem alangan.
  • 2014
    Pencipta gendera serbaguna nggunakake dhasar beton sing dilapisi plastik.
  • 2015
    Pencipta Desain spanduk kupu-kupu ransel lan desain disalin.
    Pencipta perangkat keras bendera tetes mata magnet mini.
  • 2016
    Pencipta tas ransel kombinasi HDPE lan desain disalin.
    Pencipta basis mobil Scissor.
  • 2017
    Pencipta tank banyu LED lan desain bakal disalin.
    Pencipta Universal Gazebo Flag Pole Bracket.
  • 2018
    Pencipta Swara spanduk mobil lan desain disalin.
    Pencipta sistem generasi anyar (7in1) wis digawe.
    Pencipta Multi-bracket.
  • 2019
    Pencipta spanduk tripod.
  • 2020
    Pencipta dhasar tangki banyu 4in1.
    Pencipta dasar tiang bendera Raksasa Lipat.
    Pencipta spanduk lengkung.
  • saiki

We are kontributor kanggo industri falg & tampilan donya, Tindakan ngandika Louder saka Words.
Pengin duwe sing anyar sing ora ditemokake ing pasar?Hubungi kita, kita pengin nulungi sampeyan kanggo nggawe ide sampeyan.