• page_head_bg

Hubungi Kita

Weihai Wisezone Tampilan Equipment Co., Ltd.

Mbutuhake pitulungan?

Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita

KONTAK KAMI

Kualitas emas, wektu timbal sing cendhak, rega sing cukup, produk sing ramah lingkungan lan inovasi ndadekake kita dadi pimpinan ing industri iki.Perusahaan Percetakan, merek lan distributor tandha & tampilan sing misuwur ing donya milih kerja bareng karo kita.

adress alamat: No.10 Tangshan Rd, Hi-tech Dist, Weihai, China 264209

fax Fax: 0086-(0)631-5782291

email E-mail: info@wzrods.com