• page_head_bg

Spanduk mlengkung

Spanduk mlengkung

Katrangan singkat:

Spanduk mlengkung, padha karoSpanduk teleskopik(Gendera Recatangle) nanging nganggo lengen 110 derajat, uga dikenal minangka spanduk 110 derajat H, bentuk bendera sing apik banget kanthi area sing bisa dicithak luwih gedhe, pigura tiang bendera komposit karbon sing entheng lan portabel, kasedhiya ing telung ukuran.

Aplikasi: Iklan njero ruangan utawa ruangan, Pameran, Pameran, Acara, Promosi dll.


  • :
  • Detail Produk

    Tag produk

    Spanduk Lengkung, padha karo spanduk Teleskopik (Gendéra recatangle) nanging nganggo lengen 110 derajat, uga dikenal minangka spanduk 110 derajat H, bentuk bendera sing apik banget kanthi area sing bisa dicithak luwih gedhe, pigura tiang bendera komposit karbon sing entheng lan portabel, kasedhiya ing telung ukuran.

    Kaluwihan

    (1) Bahan komposit karbon ngidini set pole mlengkung lan goyang ing angin nanging ora gampang pecah sanajan ing kahanan sing paling angel.

    (2) Setel kutub komposit karbon premium kanthi tas gawan - entheng lan portabel.

    (3) Wilayah sing bisa dicithak sing luwih gedhe nggawe dheweke cocog kanggo pesen marketing lan branding sing sregep, duwe pengaruh dhuwur.

    (4) macem-macem pilihan dhasar tugas abot sing cocog karo permukaan & kahanan apa wae."Spin free" supaya bendera sampeyan ora kusut.

    Spesifikasi

    Kode barang Ukuran tampilan Ukuran printing Ukuran pacing
    HS384 2,4m 1,9x0,8m
    HM385 3,2m 2,7x0,8m
    HL386 4,6m 3,5x0,8m

     

    Golek liyane kita liyanehardware flag,dhasarlanaksesoris flag.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: