• page_head_bg

Deluxe Backpack X-wangun Banner

Deluxe Backpack X-wangun Banner

Katrangan singkat:

Gendéra Ransel X-Shaped, uga dikenal minangkaSpanduk X spanduk Mochila or Spanduk ransel billboard manungsa, minangka alat pariwara kanthi dampak dhuwur, seluler lan entheng kanggo kabeh jinis bisnis.Salah sawijining desain spanduk tas ransel sing paling populer

Aplikasi:Iklan Indoor & Outdoor, Pameran, Pameran, Acara, Pameran, Promosi, Pernikahan, Pesta, Photo Booth, Konferensi Pers, Seminar, Panggung, Konser lsp.


Detail Produk

Tag produk

Backpack X banner nggunakake tas ransel deluxe padha, bobot entheng nyetak 3D-umpluk panel mburi karo bantal lan desain saluran aliran udara, Straps luwes, iki njamin kiwane nyaman;duwe kanthong ngewangi sampeyan nyimpen flyers marketing, ninggalake kiwane karo tangan free.

Ikiransel promosikalebu kantong kanggo panyimpenan saka kutub X.Spanduk gampang kanggo nyiyapake, mung masang kutub ngadeg banner X menyang tas ransel lan nyambungake banner karo grommets ing saben sudhut (Banner ora klebu) kanggo pancingan ing mburi saben cagak.

Iklan seluler tas ransel manungsa minangka cara sing apik kanggo ngadeg ing papan sing sempit lan narik kawigaten para pelanggan potensial lan nambah lalu lintas lan dodolan ing acara apa wae, pameran dagang, utawa pameran.

Kaluwihan

Produk paten, desain pemasangan bendera inovasi.Diwiwiti dirancang dening WZRODS ing saindenging jagad

Panel mburi 3D-foam sing entheng digawe kanthi bantal lan ngidini desain saluran aliran udara, nyedhiyakake pengalaman nggunakake nyaman

Kompartemen sing nganggo ritsleting lan kanthong liyane nyedhiyakake ruang ekstra kanggo ngeculake tangan sampeyan.

Sabuk sing bisa diatur nyegah ransel supaya ora miring ing angin kenceng.

Desain pancing ing sabuk kanggo botol banyu

Bahan Oxford nggawe tas ransel luwih angel lan awet kanggo panggunaan suwe.

Pole ing serat komposit karbon, kekuatan sing luwih dhuwur & luwih angel tinimbang kutub serat aluminium utawa kaca

BACKPACK-X

Spesifikasi

Kode barang Ukuran Printing Bobot ukuran packing
Ransel X 120cm * 50cm 1.2KG 54*30.5*5.5CM

Golek liyane kita liyanespanduk ransel mlaku


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: