• page_head_bg

Bin Acara

Bin Acara

Katrangan singkat:

Acara bin minangka pilihan sing sampurna yen sampeyan ngatur macem-macem acara lan pengin nggabungake merek lan panyimpenan.katon apik banget lan praktis minangka tong sampah yen perlu


Detail Produk

Tag produk

Acara bin minangka pilihan sing sampurna yen sampeyan ngatur macem-macem acara lan pengin nggabungake merek lan panyimpenan.katon apik banget lan praktis minangka tong sampah yen perlu

Kaluwihan

(1) Gampang kanggo nyetel lan njupuk mudhun, Pack adoh rampung warata

(2) Kain kualitas kanthi ngisor anti banyu lan anyaman dikuatake

(3) Lager area kanggo nyebar pesen

(4) Saben set dilengkapi tas / pasak, entheng lan portabel

EVENT-BIN

Spesifikasi

Kode Barang Ukuran Tampilan Ukuran packing Kira-kira GW
BIN-80 ø 0,8 * 0,85m

  • Sadurunge:
  • Sabanjure: