• page_head_bg

Lawang Alun-alun Acara

Lawang Alun-alun Acara

Katrangan singkat:

Spanduk gerbang lengkungan persegi acara, Sampurna kanggo garis wiwitan lan rampung, utawa minangka gerbang Mulai lan gerbang Rampung kanggo balap drone Fpv, uga bisa digunakake minangka gerbang acara utawa lengkungan gerbang promosi kaya pembukaan toko upacara, promo festival.Grafik bisa disesuaikan, Kain nilon sing angel kuat kanggo panggunaan njero ruangan / ruangan.

Aplikasi: minangka gerbang wiwitan lan gerbang Rampung kanggo balap drone Fpv, uga bisa digunakake ing macem-macem kahanan kaya bukaan toko upacara, promo festival, malah minangka garis Mulai utawa Rampung kanggo acara klub sing nyenengake.

 


Detail Produk

Tag produk

Gerbang alun-alun acara, minangka gerbang Mulai lan gerbang Rampung kanggo balap drone Fpv, uga bisa digunakake ing macem-macem kahanan kaya bukaan toko upacara, promo festival, malah minangka garis Mulai utawa Rampung kanggo acara klub sing nyenengake.Grafik bisa disesuaikan, Kain nilon sing angel kuat kanggo panggunaan njero ruangan / ruangan.

Kaluwihan

(1) Kutub serat komposit, luwih kuwat kanggo panggunaan ruangan jangka panjang.

(2) Sistem telung potong lan gampang ngganti panel.

(3) Saben set dilengkapi tas mawa, entheng lan portabel.

(4) Digabungake karoGendéra pojok/ Gerbang lengkungkanggo nyetel sirkuit racing.

(5) Angin pancing lan senar klebu, nggawe gapura stabil ing angin.

(6) Jembar sakadhasarkasedhiya kanggo cocog aplikasi beda

EVENT-SQUARE-GATE

Spesifikasi

Kode barang Ukuran Ukuran Tampilan Ukuran packing
mxh3x3 Ukuran Cilik 3*3m 1,5m
mxh4x3 Ukuran Sedheng 4*3m 1,5m

  • Sadurunge:
  • Sabanjure: