• page_head_bg

Aksesoris Banner Flag

  • Flag /banner weights

    Bobot gendera / spanduk

    Bobot spanduk gendera, Gunakake kanggo nyegah gendera sampeyan ora nggeser munggah tiang gendera, tetep gendéra ing panggonan sanajan ing cuaca angin.

    Aman kanggo grommet utawa daur ulang kanthi spring snap

    Digawe saka anyaman lan bobote 200g

     

  • Carry bag

    Nggawa tas

    Tas kain non-anyaman, pilihan budget kanggo transportasi packing, bisa dadi siji-wektu nggunakake utawa bisa digunakake maneh

    Tas oxford 210D, apik kanggo panggunaan jangka pendek

    Koper mawa deluxe, digawe saka oxford 600D, dilapisi zip sing mbukak.Tas gawan kasedhiya kanggo ngeterake: gendéra, cagak, lan pilihan dhasar (kajaba piring dhasar lan dhasar banyu sing dicetak), rong gagang ing sisih tas gawan supaya gampang digawa.Dheweke digawe kanthi apik lan awet supaya peralatan sampeyan tetep apik.

  • Flag Sleeve

    Lengan Flag

    Lengen gendéra minangka kanthong sing dipasang ing tiang gendera

    1) Pemotongan lurus, 600d oxford Polyesterlengan bendera, werna ireng, packing ing muter, jembaré standar 11.5cm utawa minangka panyuwunan

    2) Lengen gendéra sing disiapake, warna ireng, 600d oxford Polyester, kanthi potongan diagonal profesional kanggo bagian lengan sing mlengkung kanggo spanduk mabur utawa bendera bulu

    3) Anyaman elastis minangka lengen bendera, warna ireng utawa putih, lebar 11,5cm / 14cm utawa minangka panjaluk sampeyan

  • Bungee hook

    Bungee hook

    Bungee dasi karo pancing plastik, becik kanggo mbenakake spanduk kanthi aman.

    Cara sing gampang lan gampang kanggo masang spanduk sampeyan.Bisa digunakake ing pager, railings lan scaffolding.

    4mm kabel kualitas lan dawa 13/17/20cm utawa minangka panyuwunan