• page_head_bg

Tiang spanduk bendera

  • F Banner(Teardrop)

    F Banner (Titik Air Mata)

    Uga kasebutpanji-panji layar tetesan air mata, bendera spanduk tetesan air mata or gendéra pantai, Teardrop mabur gendéra karo area lumahing gedhe loro mripat-keno lan uga utamané uga cocog kanggo operasi ing kahanan berangin.Dikandhakake sing asli saka Afrika Kidul nanging kita nambah ing China kanthi desain teknik profesional lan nggawe standar anyar ing industri iki kanggo jagad iki.

  • S Banner(Feather)

    Spanduk S (Bulu)

    S banner, uga disebutspanduk wulu orgendéra layarutawagendera blade.Cara sing efektif banget kanggo narik kawigaten ing njaba lan ing njero ruangan kanggo bisnis, acara, utawa pameran dagang.Iki jenisnampilake gendera pariwarabisa digunakake maneh lan tenan pangguna-loropaken, sampeyan bisa persiyapan ing sawetara menit.kitawulu genderakasedhiya ing papat wangun: Angled / Concave / Convex / lurus.

  • H Banner

    H Spanduk

    H banner, siji jenis gendéra karo wangun persegi dowo, uga dikenal minangka Block flag, flag Edge utawaBendera Teleskopik.Gendéra recatangle duwe area sing bisa dicithak luwih gedhe tinimbangwulu genderautawa gendéra tetesan luh, nggawe tampilan gendéra kanthi apik kapan wae, cocog banget kanggo promosi sing nduwe pengaruh dhuwur ing njero ruangan lan ruangan.Garansi pabrikan 3 taun ing tiang bendera.

  • 4 in 1 System

    Sistem 4 in 1

    Sistem pole beachflags 4 ing 1 minangka produk paten kita lan dirancang dening WZRODS ing saindenging jagad ing taun 2008, sing bisa ndhukung 4 macem-macem wujud gendera populer (fulu, gendera,spanduk mabur,gendera sirip hiulangendéra persegi panjang) dening siji cagak gendera padha.Gampang kanggo mindhah lan ngontrol saham kanggo ketemu pesenan urgent klien, nyilikake persediaan lan papan Simpenan.Salah sawijining produk sing paling populer.

  • Giant Banner System

    Sistem Spanduk Raksasa

    Cagak Buta, Cagak Gendéra Raksasa utawaBendera Windancering pasar, biasane kegedhengendéra persegi panjangkanthi kutub aluminium teleskopik nganti dhuwuré 5,4m.Unik kitaSistem flagstand raksasababar blas beda saka liyane, 3 wangun gendera populer (gendera tetesan air mata / flag wulu / gendera persegi panjang) ing 1 sistem kutub, dhuwur 5m/6m/7m, 4 jinisdhasar ngadegkasedhiya.Menehi liyane manéka lan liyane pilihan sakatampilan impact dhuwurkanggo tampilan marketing utawa pameran lan priksa manawa pesen sampeyan katon ing ndhuwur wong akeh.

  • Budget Teardrop/Feather Flag

    Anggaran Teardrop/Wulu Flag

    Sistem tiang gendera Budge minangka seri khusus kanggo proyek anggaran sing bisa duwe 2 bentuk bendera sing beda (gendéra bowhead&gendéra tetesan banyu) ing siji set kutub kanthi biaya murah nanging fungsi sing padha.Iki minangka pilihan sing apik kanggo digunakake ing dalan sing dhuwur, sing bisa ditampilake ing ngarep toko sampeyan.

  • Wall Mounted Flag Pole

    Tiang Bendera Dinding

    Tiang bendera sing dipasang ing tembok, tiang bendera aluminium dilapisi bubuk putih kanthi desain anti-furling sing unik kanggo nyegah pambungkus gendera ing saubengé tiang gendera, gampang dipasang, ukuran standar 2m, krenjang tembok ing telung sudut (0 derajat / 35 derajat 90 derajat)