• page_head_bg

Bobot gendera / spanduk

Bobot gendera / spanduk

Katrangan singkat:

Bobot spanduk gendera, Gunakake kanggo nyegah gendera sampeyan ora nggeser munggah tiang gendera, tetep gendéra ing panggonan sanajan ing cuaca angin.

Aman kanggo grommet utawa daur ulang kanthi spring snap

Digawe saka anyaman lan bobote 200g

 

Aplikasi: Opsionalaksesoris flagkanggo nggunakake gendéra dipasang ing cagak gendéra


Detail Produk

Tag produk

Bobot gendera / spanduk
Aman kanggo grommet utawa daur ulang kanthi spring snap
Digawe saka anyaman lan bobote 200g
Gunakake kanggo nyegah gendéra saka ngusapake munggah tiang gendera ing angin

flag-weights

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • PRODUK HOT-SALE

    Quality First, Safety Dijamin