• page_head_bg

Kotak vertikal sing bisa dilipat

Kotak vertikal sing bisa dilipat

Katrangan singkat:

Kothak vertikal sing bisa dilipat yaiku konsep sing padhakothak horisontal lipat, pilihan liyane sing luar biasa kanggo setelan acara sampeyan.Gampang kanggo lempitan, nyimpen lan transportasi.Digunakake ing macem-macem kursus, festival musim panas, lan promosi acara utawa kegiatan liyane.

Aplikasi: Kotak vertikal sing bisa dilipat, bisa digunakake minangka salah sawijining pigura Sideline A, tandha gedhe lan tampilan pariwara kanggo acara olahraga, pameran dagang, parade utawa acara liyane ing njero ruangan.


Detail Produk

Tag produk

Kotak vertikal sing bisa dilipat yaiku konsep sing padha karo kothak horisontal sing bisa dilipat, pilihan liyane sing luar biasa kanggo setelan acara sampeyan.Gampang kanggo lempitan, nyimpen lan transportasi.digunakake ing macem-macem kursus, festival musim panas, lan promosi acara utawa kegiatan liyane.

Kaluwihan

(1) Spanduk bisa bengkong dadi kurang saka setengah ukurane, supaya gampang disimpen lan diangkut.

(2) Bingkai digawe saka kutub komposit sing awet lan fleksibel

(3) Sistem tension / Velcro distancing tali ing sisih loro lan ngisor / tetep grafis warata lan stabil

(4) bobot tambahan sing ditrapake (pasak, tas banyu, lsp).

(5) Saben set dilengkapi tas gawan.

VERTICAL-TRIANGLE

Spesifikasi

Kode Barang Ukuran tampilan Ukuran packing
HT21 2.47*0.86m

  • Sadurunge:
  • Sabanjure: