• page_head_bg

Ring Arch njero ruangan

Ring Arch njero ruangan

Katrangan singkat:

Ring lengkungan njero ruangan yaiku gerbang mabur Micro FPV kanggo Tiny Whoop Inductrix lan Micro Racing Drones, panggunaane padha karo gerbang ring njero ruangan lan gerbang D njero ruangan nanging beda.Bahan kualitas lan profesional, katon rampung.Kanthi macem-macem pilihan sing dipasang, gampang nggawe macem-macem kursus.


Detail Produk

Tag produk

Ring lengkungan njero ruangan yaiku gerbang mabur Micro FPV kanggo Tiny Whoop Inductrix lan Micro Racing Drones, panggunaane padha karo gerbang ring njero ruangan lan gerbang D njero ruangan nanging beda.Bahan kualitas lan profesional, katon rampung.Kanthi macem-macem pilihan sing dipasang, gampang nggawe macem-macem kursus.

Kaluwihan

(1) Framing punika rod fiberglass ngalangi, ferrules logam

(2) Dasar opsional kaya cangkir nyedhot, spike lemah, bantalan magnet utawa basis Aluminium supaya stabil ing macem-macem kesempatan

(3) Gampang kanggo ngumpul, portabel kanggo njupuk ngendi wae

(4) Saben set dilengkapi tas mawa, ukuran kemasan cilik, entheng

MINI-ARCH-RING-1

Spesifikasi

Kode barang produk Ukuran Tampilan
Ring lengkungan njero ruangan 90*60cm

  • Sadurunge:
  • Sabanjure: