• page_head_bg

Gerbang D njero ruangan

Gerbang D njero ruangan

Katrangan singkat:

Gerbang D Indoor yaiku gerbang balap FPV sing digawe kanggo kontes balap drone, panggunaane padha karo gerbang cincin njero ruangan nanging beda.Bahan kualitas lan profesional, katon rampung.Kanthi macem-macem pilihan sing dipasang, gampang nggawe macem-macem kursus.


Detail Produk

Tag produk

Gerbang D Indoor yaiku gerbang balap FPV sing digawe kanggo kontes balap drone, panggunaane padha karo gerbang cincin njero ruangan nanging beda.Bahan kualitas lan profesional, katon rampung.Kanthi macem-macem pilihan sing dipasang, gampang nggawe macem-macem kursus.

Kaluwihan

(1) Framing punika rod fiberglass ngalangi, ferrules logam

(2) Dasar opsional kaya cangkir nyedhot, spike lemah, bantalan magnet utawa basis Aluminium supaya stabil ing macem-macem kesempatan

(3) Gampang kanggo ngumpul, portabel kanggo njupuk ngendi wae

(4) Saben set dilengkapi tas mawa, ukuran kemasan cilik, entheng

MINI-ARCH-GATE-1

Spesifikasi

Kode barang produk Ukuran Tampilan
CYM-M1 Gerbang D njero ruangan cilik 39.5*30.5cm
CYM-M2 Medium gerbang D njero ruangan 54*41.5cm
CYM-M3 Gerbang D njero ruangan gedhe 66.7*53.6cm

  • Sadurunge:
  • Sabanjure: