• page_head_bg

Gerbang Ring njero ruangan

Gerbang Ring njero ruangan

Katrangan singkat:

Gerbang ring njero ruangan, desain pop-metu, gapura balap drone sing entheng lan portabel kanthi Loopholes ing saubengé gapura sing bisa ngidini jalur lampu bisa dilewati, basis opsional liyane kasedhiya, nggawa luwih nyenengake kanggo balapan.


Detail Produk

Tag produk

Gerbang ring njero ruangan, desain pop-metu, gapura balap drone sing entheng lan portabel kanthi Loopholes ing saubengé gapura sing bisa ngidini jalur lampu bisa dilewati, basis opsional liyane kasedhiya, nggawa luwih nyenengake kanggo balapan.

Kaluwihan

(1) Framing minangka spring baja tahan lama, desain pop-out, gampang dilipat

(2) Dasar opsional kaya cangkir nyedhot, spike lemah, bantalan magnet utawa basis Aluminium supaya stabil ing macem-macem kesempatan

(3) saben gapura karo Velcro ing loro-lorone, supaya 4 gapura kapisah sing bisa digabung bebarengan lan Ngonversi saka warata gapura kanggo kubus gapura

(4) saben gapura karo puteran kanggo hanging saka langit-langit utawa Strip cahya kanggo pindhah liwat

(5) Saben set dilengkapi tas mawa, ukuran kemasan cilik, entheng lan gampang digawa

MINI-RING-GATE-1

Spesifikasi

Kode barang produk Ukuran Tampilan
CYY-M1 Gerbang ring njero ruangan Cilik Φ30-50cm
CYY-M2 Gerbang ring njero ruangan Sedheng Φ47-72cm
CYY-M3 Gerbang ring njero ruangan Gedhe Φ60-92.5cm

  • Sadurunge:
  • Sabanjure: