• page_head_bg

K Banner

K Banner

Katrangan singkat:

K banner minangka produk desain kanthi grafis bentuk trapeze.Ana wong sing jenenge gendera Razor, Yen sampeyan nggoleki spanduk kanggo ngadeg ing pameran dagang utawa acara werna apa wae, coba spanduk K!Digawe saka bahan komposit karbon bisa njamin sampeyan nggunakake wektu sing suwe.

Aplikasi: Iklan Indoor & Outdoor, Pameran, Pameran, Acara, Pameran, Promosi, Pernikahan, Pesta


Detail Produk

Tag produk

K banner minangka produk desain kanthi grafis bentuk trapeze.Ana wong sing jenenge gendera Razor, Yen sampeyan nggoleki spanduk kanggo ngadeg ing pameran dagang utawa acara werna apa wae, coba spanduk K!Digawe saka bahan komposit karbon bisa njamin sampeyan nggunakake wektu sing suwe.

Kaluwihan

(1) Gaya spanduk unik lan area grafis sing gedhe

(2) Gampang kanggo nyetel lan mbusak

(3) Saben set dilengkapi tas gawan.Portable lan penak.

(4) Wide sawetara basa kasedhiya kanggo cocog aplikasi beda

K-BANNER-3

Spesifikasi

Kode Barang Dhuwur tampilan Ukuran gendera Ukuran packing
KB25 2,5m 3.93*1.15m 1m
KB34 3,4m 2.86*1.1m 1,5m
KB47 4,7m 2.0*0.8m 1,5m

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • PRODUK HOT-SALE

    Quality First, Safety Dijamin