• page_head_bg

Spanduk Daun

Spanduk Daun

Katrangan singkat:

Gendéra rwaning unik lan elegan nguripake sumbu lan nampilake pesen vividly, Iku mesthi bakal bantuan acara lan narik kawigaten klien.Enteng lan gampang dirakit.Papat wangun kanggo pilihan sampeyan.

Aplikasi:Acara olahraga, acara promosi, festival, klub, mall, konferensi, road show lan pameran dagang.


Detail Produk

Tag produk

Desain Banner Daun A/B/C, konstruksi padha nanging dawa kutub beda.Hardware kasusun saka rong set kutub lan siji krenjang logam wangun Y

Desain D minangka spanduk 3D lan nganggo struktur pigura payung lipat sing nggampangake nyiyapake utawa mbongkar.

Spanduk godhong bisa muter ing angin, sing narik kawigaten lan nampilake pesen sampeyan menyang wong sing liwat.Tiang spanduk digawe saka bahan komposit karbon sing bisa njamin sampeyan nggunakake wektu suwe sanajan ing kondisi angin

Desain D, entuk manfaat saka wangun 3D sing rada mlengkung, muter luwih lancar tinimbang 3 wangun liyane

Tiang bendera Leaf dilengkapi tas oxford sing uga bisa ngemas spanduk / basa / krenjang Y ing njero.

Kaluwihan

(1) Pin narik ing logam Y-krenjang nggampangake kanggo nyiyapake lan njupuk mudhun

(2) Uniklan atraktifgaya spanduk ndadekake sumilir

(3) Saben set dilengkapi tas mawa.Portable lan entheng

(4) Jembar sakapilihan dhasarkasedhiya kanggo cocog aplikasi bedas

Kode barang

produk

Dhuwur tampilan

Ukuran gendera

Ukuran packing

LB30

Spanduk Daun A

3m

2.6*0.9m

1,5m

LEAF-BANNER--A
LEAF-BANNER-B

Kode barang

produk

Dhuwur tampilan

Ukuran gendera

Ukuran packing

TCG-567

Spanduk Daun B

3m

2.6*0.75m

1,5m

Kode barang

produk

Dhuwur tampilan

Ukuran gendera

Ukuran packing

TCG-568

Spanduk Daun C

3m

2.5*0.9

1,5m

LEAF-BANNER-C
LEAF-BANNER-D

Kode barang

produk

Dhuwur tampilan

Ukuran gendera

Ukuran packing

LBF-894

Spanduk Daun D

1,5m

1x0,8m

1,5m


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • PRODUK HOT-SALE

    Quality First, Safety Dijamin