• page_head_bg

Banner Base Magnetik

Banner Base Magnetik

Katrangan singkat:

Spanduk dasar magnetik minangka alat pariwara sing apik kanggo digunakake ing mobil utawa rak logam.3 macem-macem wangun (wulu / teardrop / persegi panjang) kasedhiya.Ana papat sembrani kuat sing dipasang ing pangkalan.Lan iku amba-luwes, sampeyan bisa duwe amba tengen sing perlu.


Detail Produk

Tag produk

Spanduk basis magnet minangka solusi sing apik kanggo digunakake ing mobil utawa rak logam.3 macem-macem wangun (wulu / teardrop / persegi panjang) kasedhiya.Ana papat sembrani kuat sing dipasang ing pangkalan.Lan iku amba-luwes, sampeyan bisa duwe amba tengen sing perlu.

Kaluwihan

(1) Diwiwiti dirancang dening WZRODS ing saindenging jagad

(2) Konstruksi rotasi njamin kutub kanthi rotasi 360 derajat

(3) Sudut luwes

(4) Magnet sing dilapisi karet nglindhungi cat mobil saka awal

(5) Four bolongan meneng ing basa minangka pilihan

(6) 2 wangun ing 1 sistem kutub ngirit biaya lan papan.

MAGNET-BANNER-z

Spesifikasi

Bentuk Gendéra Ukuran Tampilan Ukuran Flag Bobot Hardware
Tetesan luh 75cm * 33cm 59 cm * 24 cm 0,13 kg
Bulu 70cm * 26cm 58.5cm * 24.5cm 0,13 kg
Persegi panjang 70cm * 26cm 52cm * 23cm 0,15 kg

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • PRODUK HOT-SALE

    Quality First, Safety Dijamin