• page_head_bg

Spanduk Magnum

Spanduk Magnum

Katrangan singkat:

Advertising Magnum Banner, stand banner unik lan apik gayane karo wangun kaca anggur, gampang kanggo ngumpul lan dismantle, entheng lan hotspot, alat tampilan terjangkau kanggo branding lan iklan.Apa ing njero utawa njaba ing dina sing ana angin, tiang gendera sing kuat saka spanduk Magnum bakal ngadeg dhuwur lan narik kawigaten.

Aplikasi:Acara olahraga, acara promosi, festival, klub, mall, konferensi, pameran dalan lan pameran dagang


Detail Produk

Tag produk

Piranti keras spanduk magnum kalebu kutub, krenjang logam siji Y wangun lan tas mawa, bobot total mung 1kg.Spanduk magnum nduweni portabilitas sing dhuwur, sampeyan bisa ngemas spanduk grafis / basa / krenjang Y ing tas mawa lan transportasi menyang macem-macem lokasi kanthi gampang.

Ora ana alat sing dibutuhake kanggo ngumpul, gampang lan trep kanggo operate kanggo pelanggan pungkasan.

Werna dhasar sing kasedhiya kanggo aplikasi sing beda-beda, kanthi basis stand bantalan, spanduk bisa muter alon-alon ing angin, nggawe tampilan 360 ° ing angin, sing narik kawigaten lan nampilake pesen sampeyan menyang wong sing liwat.Tiang spanduk digawe saka serat komposit karbon sing bisa njamin sampeyan nggunakake wektu suwe sanajan ing kondisi angin

Printing grafis khusus sing bisa dadi siji utawa sisih pindho bisa diganti

Kaluwihan

(1) Gampang kanggo nyetel lan njupuk mudhun

(2) Gaya spanduk sing unik lan atraktif ndadekake sumilir

(3) Saben set dilengkapi tas mawa.Portable lan entheng

(4) Jembar sakapilihan dhasarkanggo cocog karo macem-macem aplikasi

MAGNUM-BANNER

Spesifikasi

Kode barang Dhuwur tampilan Ukuran printing Ukuran packing
MB21 2m 1.2*0.6m 1,5m
MB31 3m 2.0*1.0m 1,25m

Golek liyane kitatiang spanduk unik,stand tampilan 3Dlanpilihan dhasar


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • PRODUK HOT-SALE

    Quality First, Safety Dijamin