• page_head_bg

Seri Gendéra Mini

  • Tabletop Beachflag

    Panji Pantai Meja

    Mini Tabletop beachflag entheng, kit hardware kalebu rong bagean kutub serat lan siji basa logam ing tas zippered cilik, gampang kanggo lelungan karo, 3 wangun populer kasedhiya (fulu flag / teardrop flag / gendéra persegi dowo).

     

  • Suction Cup Banner

    Spanduk Suction Cup

    Bendera cangkir nyedhot, wadhah gendera kanthi cangkir nyedhot bisa ditempelake ing permukaan sing mulus kaya kaca / ubin / logam.3 macem-macem wujud (gendera wulu / gendera tetes mata / gendera persegi panjang) kasedhiya.Desain pigura sing bisa diatur kanthi sudut, sampeyan bisa duwe sudut sing tepat sing dibutuhake.Pivoting pole ngidini gendéra kanggo nguripake karo angin.Alat tampilan promosi becik kanggo Dealerships, Restaurants, Events, Shopping mall lan liyane!

  • Strong Suction Cup Banner

    Banner Suction Cup Kuwat

    Spanduk cangkir nyedhot sing kuwat dirancang kanggo aplikasi khusus sing butuh tenaga kuat ing permukaan sing lancar kayata kaca lan jendela mobil.Alat sing apik kanggo pariwara ruangan.Iki diuji kanthi kacepetan nganti 120km / jam ing kendaraan sing obah.

  • Magnetic Base Banner

    Banner Base Magnetik

    Spanduk dasar magnetik minangka alat pariwara sing apik kanggo digunakake ing mobil utawa rak logam.3 macem-macem wangun (wulu / teardrop / persegi panjang) kasedhiya.Ana papat sembrani kuat sing dipasang ing pangkalan.Lan iku amba-luwes, sampeyan bisa duwe amba tengen sing perlu.

  • Clip Banner

    Klip Spanduk

    Spanduk klip minangka pilihan kreatif kanggo promosi lan narik kawigaten ing papan sing cilik.Clamp plastik tugas abot bisa gampang klip ing pipe / tabung / pager etc, 3 wangun populer (fulu flag / teardrop flag / persegi dowo flag) kasedhiya.

  • Car Window Banner

    Spanduk Jendela Mobil

    Gendéra jendela mobil paten kita, uga disebut gendera clip-on, gampang dipasang ing jendela mobil utawa truk, 3 bentuk populer (gendera bulu / gendéra tetesan mata / gendéra persegi panjang) kasedhiya.Pivoting pole ngidini gendera kanggo nguripake menyang angin, njaluk liyane manungsa waé kanggo pesen.Desain klip jendhela rong potongan ngidini gendera & cagak bisa dicopot kanthi gampang tanpa muter mudhun jendhela.