• page_head_bg

Lawang Arch Gate

Lawang Arch Gate

Katrangan singkat:

Gerbang lengkungan ruangan minangka gerbang udara sing paling populer sing ngidini sampeyan nyiyapake trek balapan FPV sing tantangan kanthi gampang lan cepet, Pilihan sing sampurna kanggo panitia FPV Race, klub lan malah kanggo individu sing pengin nyoba lan nambah katrampilan mabur FPV.

Uga digunakake kanggo promosi festival utawa tampilan acara, contone, garis Mulai utawa Rampung kanggo acara klub sing nyenengake.

Grafik bisa disesuaikan, Kain nilon sing angel kuat kanggo panggunaan njero ruangan / ruangan.

Ana 3 pilihan dhasar sing cocog karo macem-macem permukaan lan lokasi tampilan.

Aplikasi: trek balapan FPV, promo festival utawa tampilan acara


Detail Produk

Tag produk

Gerbang lengkungan ruangan minangka gerbang udara sing paling populer sing ngidini sampeyan nyiyapake trek balapan FPV sing tantangan kanthi gampang lan cepet, Pilihan sing sampurna kanggo panitia FPV Race, klub lan malah kanggo individu sing pengin nyoba lan nambah katrampilan mabur FPV.

Uga digunakake kanggo promosi festival utawa tampilan acara, contone, garis Mulai utawa Rampung kanggo acara klub sing nyenengake.

Grafik bisa disesuaikan, Kain nilon sing angel kuat kanggo panggunaan njero ruangan / ruangan.

Kaluwihan

(1) Pole serat komposit bagean kanthi konektor logam, luwih kuwat kanggo panggunaan ruangan jangka panjang lan gampang transportasi / panyimpenan / ngumpul

(3) Saben set dilengkapi tas mawa, entheng lan portabel.

(4) Digabungake karo Gendéra Corner / gerbang Arch kanggo nyetel sirkuit balap.

(5) Angin pancing lan senar klebu, nggawe gapura stabil ing angin.

(6) Wide sawetara basa kasedhiya kanggo cocog aplikasi beda

BIG-ARCH-GATE-2

Spesifikasi

Kode barang produk Ukuran Tampilan Ukuran packing
CYM-1 Gerbang lengkungan ruangan Cilik 2.1*1.45m 1.35M
CYM-2 Gerbang lengkungan ruangan Sedheng 3.1*1.7m 1.35M
CYM-3 Gerbang lengkungan ruangan Gedhe 3.8*1.9m 1.35M

  • Sadurunge:
  • Sabanjure: