• page_head_bg

Pratandha njaba Stand

  • Swing Banner Stand

    Swing Banner Stand

    Swing banner stand tenan cara ekonomi kanggo nampilake logo lan pesen.Kanthi area tampilan sing bisa dicithak sing gedhe, sampeyan kudu nganggep minangka salah sawijining pilihan spanduk tampilan ruangan sabanjure.Dilengkapi 2 lembar dasar piring bisa njamin stabilitas.Swing banner stand tenan cara ekonomi kanggo nampilake logo lan pesen.Kanthi area tampilan sing bisa dicithak sing gedhe, sampeyan kudu nganggep minangka salah sawijining pilihan spanduk tampilan ruangan sabanjure.Dilengkapi 2 lembar dasar piring bisa njamin stabilitas.

  • Balloon Cluster

    Kluster Balon

    Kluster balon warna-warni mesthi nggawe tampilan dinamis lan narik perhatian lalu lintas sing liwat.kanggo terus siji, 3 pcs utawa 5 pcs balon dening kluster balon iki.Batang balon gampang digulung menyang lengen kluster

  • 4 in 1 Water Base

    4 in 1 Water Base

    Basis banyu 4 ing 1 diwiwiti dening Wzrods ing saindenging jagad ing 2020. 4 aplikasi beda ing 1basis banyu isi.Digawe saka HDPE, Bobot maksimal 20kg sawise diisi banyu, Gampang dipindhah nganggo roda opsional

    As Tandha dalan: Nahan panel komposit aluminium awet (ukuran A1, ketebalan 4-5mm)

    As Pangkalan tiang bendera: Digunakake piyambak minangkapangkalan genderautawa digabungake karoX pangkalan or piring dhasar logam.

    As Tandha ayunanutawa Poster Swinger, Ukuran Panel A1 (594*841mm), rangka tabung direkayasa, ukuran kemasan cilik

    AsStand kain: Kain sarung bantal.Bingkai dilapisi bubuk.Ukuran tampilan 70*120cm