• page_head_bg

Liwat Banner Tabel

Liwat Banner Tabel

Katrangan singkat:

Gampang-kanggo-ngumpul Tabel Backdrop Banner Stand, Ana macem-macem cara kanggo nggunakake Over-the ndhuwur meja banner iki.Kanggo nyelehake ing meja pameran kanggo deskripsi produk utawa pameran sampeyan;minangka latar mburi kanggo nampilake ing meja.
Kasedhiya kanggo tabel 4ft, 6ft lan 8ft


Detail Produk

Tag produk

Gampang-kanggo-ngumpul Tabel Backdrop Banner Stand, Ana macem-macem cara kanggo nggunakake Over-the ndhuwur meja banner iki.Kanggo nyelehake ing meja pameran kanggo deskripsi produk utawa pameran sampeyan;minangka latar mburi kanggo nampilake ing meja.

Kasedhiya kanggo tabel 4ft, 6ft lan 8ft

Kaluwihan

(1) Cagak komposit sing entheng lan tahan lama kanthi sudhut aluminium

(2) Sistem clamp sing gampang digunakake ditempelake ing meja apa wae;ora ana alat sing dibutuhake

(3) Bingkai modular, dhuwur lan jembaré bisa diatur

(4) Teka karo nggawa tas, portabel lan entheng

OVER-THE-TABLE-BANNER

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • PRODUK HOT-SALE

    Quality First, Safety Dijamin