• page_head_bg

Spanduk P

Spanduk P

Katrangan singkat:

Spanduk P minangka desain unik kanthi bentuk setengah bunderan lan spanduk kain sing ditegang.Sampeyan bisa duwe siji utawa pindho sisih dicithak kanggo nampilake pesen.Digawe saka bahan komposit karbon bisa njamin sampeyan nggunakake wektu sing suwe.Becik kanggo tampilan umum, yard mobil lan acara njero ruangan utawa ruangan.


Detail Produk

Tag produk

Spanduk P minangka desain unik kanthi bentuk setengah bunderan lan spanduk kain sing ditegang.Sampeyan bisa duwe siji utawa pindho sisih dicithak kanggo nampilake pesen.Digawe saka bahan komposit karbon bisa njamin sampeyan nggunakake wektu sing suwe.Becik kanggo tampilan umum, yard mobil lan acara njero ruangan utawa ruangan.

Kaluwihan

(1) Gaya spanduk unik ndadekake sumilir

(2) Area grafis gedhe lan pesen tansah bisa diwaca

(3) Gampang kanggo nyetel lan mbusak

(4) Saben set dilengkapi tas jinjing.Portable lan entheng

(5) Wide sawetara basa kasedhiya kanggo cocog aplikasi beda

P-BANNER-1

Spesifikasi

Kode Barang Dhuwur tampilan Ukuran gendera Ukuran packing
PB148 1,48m 0.91*0.49m 1,5m
PB245 2,45m 1.48*0.8m 1,5m
PB365 3,65m 2.4*0.99m 1,5m

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • PRODUK HOT-SALE

    Quality First, Safety Dijamin