• page_head_bg

Pin-point Banner

Pin-point Banner

Katrangan singkat:

Titik flag, uga dikenal minangka spanduk Gelembung, minangka spanduk signage portabel gedhe kanthi bentuk khusus kaya panandha papan ing peta, utamane digunakake kanggo acara, ruang ritel, kegiatan promosi, utawa ing ngendi wae sampeyan kudu narik perhatian pelanggan potensial.

Iki minangka solusi sing cocog kanggo stoppers lalu lintas trotoar, sponsor lan tampilan pariwara ing njero ruangan & ruangan!Tandhani papan sampeyan lan entuk perhatian karo spanduk sing dicithak khusus.

Aplikasi:Acara olahraga, acara promosi, festival, klub, mall, konferensi, road show lan pameran dagang.


Detail Produk

Tag produk

Pinpoint flags hardware kalebu kutub komposit karbon, konektor logam wangun Y lan tas oxford.Kutub komposit karbon luwih fleksibel lan luwih angel kanggo njamin wujude stabil lan ora gampang pecah.

Konektor wangun Y bisa dipasang ing sembarangdhasar ngadegsaka kita.Spanduk pinpoint bakal muter ing spigot bantalan lan nggawe tampilan 360 ° ing angin.

Tas mawa Oxford angel lan trep kanggo macem-macem acara.

Spanduk Pin Point nduweni area grafis gedhe kanggo printing sisih siji utawa pindho.

Kasedhiya ing telung ukuran lan ukuran paling gedhe yaiku 2m, bisa nyukupi kabutuhan tampilan pelanggan sing beda.

Kaluwihan

(1) Kutub serat komposit karbon sing dikuatake ngidini spanduk ngalahake angin.

(2) Teka karo konektor logam Y-shaped kanggo nyambung karo sembarang basa kanggo aplikasi beda.

(3) Area grafis gedhe sing pesen tansah bisa diwaca

(4) Puter ing angin kanggo narik kawigaten liyane

(5) Saben set dilengkapi tas mawa, portabel lan entheng

PIN-POINT-BANNER-2

Spesifikasi

Kode barang Ukuran Ukuran Tampilan Packing Ukuran
DB12 S 1,2m * 0,8m 1m
DB15 M 1,52m * 0,95m 1m
DB21 L 2,15m * 1,07m 1,3m

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • PRODUK HOT-SALE

    Quality First, Safety Dijamin