• page_head_bg

Spanduk Kacang Pop Up

Spanduk Kacang Pop Up

Katrangan singkat:

Spanduk kacang, dijenengi kanthi bentuk oval, uga dikenal minangkaSpanduk A-Frame Pop Up , Spanduk Pop Out njabas utawaSpanduk Sideline, minangka tandha spanduk pariwara pariwara portabel, entheng lan trep sing bisa disetel lan dicopot sajrone telung puluh detik.Grafis sisi loro nyedhiyakake eksposur maksimal.Apik banget kanggo acara olah raga, promosi, pameran dagang, lan papan petunjuk arah.

Aplikasi:Iklan Indoor & Outdoor, Halaman Mobil, Pantai, Kompetisi, Festival, Pameran, Pameran, Acara, Promosi, Pernikahan, Pesta, Toko, Pasar, Pameran Mobil lsp.


Detail Produk

Tag produk

Spanduk kacang, dijenengi kanthi bentuk oval, uga dikenal minangka spanduk Pop up utawa spanduk Pop-out,Spanduk pantai

Superior Flat baja spring minangka struktur pigura, luwih kuwat lan awet.Kabeh set njedhul mbukak menyang tampilan ukuran lengkap enggal, Luwih stabil nalika ditampilake lan luwih gampang kanggo lempitan mudhun menyang tas gawan

Spanduk kain 2pcs bisa dicithak kriya sing padha utawa beda kanggo nambah efek promosi sampeyan.Spanduk kain kanthi tali kadohan sisih / ngisor bisa diganti lan ngidini sampeyan refresh utawa nggawe pesen anyar kanthi gampang kanggo acara sabanjure.

SabenA- Frame Banner Kitkalebu Carry Case lan papat Ground Pegs kang aman pratandha kanggo lemah ing lumahing alus.Ing permukaan sing luwih angel, disaranake nyelehake kantong banyu utawa pasir (ora kalebu) ing tali jarak kanggo keamanan.

Kasedhiya ing 3 ukuran, Cilik (130 x 70cm), Sedheng (200 x 90 cm), lan Gedhe (250 x 100cm).ukuran liyane bisa disesuaikan.

Kaluwihan

(1) Konektor khusus sing dirancang dening WZRODS, kanggo melu spanduk luwih gampang tinimbang produk liyane sing padha ing pasar

(2) Rangka spring baja sing awet njamin karya seni nampilake permukaan sing rata.

(3) Kain sing dicithak bisa gampang diganti.

(4) tas gawan klebu, gampang kanggo nyimpen lan transportasi

(5) Pasak baja kalebu kanggo ngamanake kahanan angin

(6) Bobot tambahan sing beda ditrapake (kantong pasir, tas banyu, lsp.)

BEAN-BANNER-3

Spesifikasi

Kode barang

Ukuran

Ukuran tampilan

GW (mung hardware)

BB1307T

S

1,3m * 0,7m

1 kg

BB2010T

M

2,0m * 0,9m

1,3 kg

BB2511T

L

2,5m * 1,0m

2,6 kg


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: