• page_head_bg

Spanduk Vertikal Pop Up

Spanduk Vertikal Pop Up

Katrangan singkat:

Spanduk vertikal pop munggah yaiku A-Frame Structure.Gampang kanggo nggunakake, melu, nyimpen lan transportasi.Model spanduk pop munggah liyane sing cocog karo kabutuhan sampeyan.Iki digunakake kanthi wiyar ing lapangan golf, festival musim panas, taman, teras lan acara pantai lan kegiatan liyane.Kang digawe kanggo ruangan, iku tahan, aman, hotspot lan cocok kanggo tampilan marketing.


Detail Produk

Tag produk

Spanduk vertikal pop munggah yaiku A-Frame Structure.Gampang kanggo nggunakake, melu, nyimpen lan transportasi.Model spanduk pop munggah liyane sing cocog karo kabutuhan sampeyan.Iki digunakake kanthi wiyar ing lapangan golf, festival musim panas, taman, teras lan acara pantai lan kegiatan liyane.Kang digawe kanggo ruangan, iku tahan, aman, hotspot lan cocok kanggo tampilan marketing.

Kaluwihan

(1) Baja spring sing luwih kandel minangka piranti keras, sing bisa njamin karya seni kasebut ana permukaan sing rata.

(2) Bisa dilipat dening wong siji ing sawetara detik.

(3) Bagian sing dicithak bisa gampang diganti.

(4) Saben set ing tas gawan.Cahya lan portabel.

(5) nambah bobot sing ditrapake (pasak, tas banyu, lsp)

VERTICAL-POP-UP

Spesifikasi

Kode Barang Ukuran tampilan Ukuran packing Kira-kira GW
UP21 1,5x0,8m 1,9 kg
munggah22 1,8x1m

  • Sadurunge:
  • Sabanjure: